Τραγικές ώρες πρόκειται να βιώσει στη συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» η Χάιδω, καθώς η δολοφονία του γιου της, Φίλιππου, πρόκειται να είναι ένα τεράστιο πλήγμα για εκείνη.

Σύμφωνα με το «MyTV», μετά την αθώωσή της, ο Παναγιώτης Βαφέας αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο. Βάζει, λοιπόν, στό στόχαστρό του τον μονάκριβο γιο της και σχεδιάζει να τον σκοτώσει. Ο Φίλιππος, επειδή συνεχίζει να δέχεται απειλές από τον Βαφέα, αποφασίζει να φύγει μακριά για λίγες ημέρες. Δυστυχώς, όμως, πέφτει στην παγίδα που του έχει στήσει ο Παναγιώτης και τελικά χάνει τη ζωή του. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, ενώ η οικογένειά του τον αναζητά, εντοπίζεται το άψυχο σώμα του και η τραγική είδηση συγκλονίζει ολόκληρη τη Μάνη.

Η Χάιδω, όταν ανακαλύπτει ότι ο γιος της είναι νεκρός, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και καταρρέει. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι, μέσα σε λίγα χρόνια, έχασε και τα δύο της παιδιά από τα χέρια στυγερών φονιάδων. Συγχρόνως, κατακλύζεται από τεράστιες τύψεις και ενοχές, καθώς η ίδια είναι ο λόγος που η οικογένεια του Βαφέα θέλησε να βλάψει τον Φίλιππο.’Οσο ο πόνος τής τρώει την ψυχή, χάνει κάθε όρεξη για ζωή και βυθίζεται στην απόγνωση. Κλαίει, θρηνεί και οδύρεται, ενώ τίποτα δεν είναι ικανό να της απαλύνει έστω και λίγο τη βαθιά θλίψη.

Ο Λυκούργος, η Βασιλική, ο Στάθης, ο Μιλτιάδης, ο Παρασκευάς, η Μαργαρίτα και τα υπόλοιπα αγαπημένα της πρόσωπα προσπαθούν να τη στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν, ενώ και οι ίδιοι θρηνούν για τον θάνατο του Φίλιππου.’Οσο ο χρόνος κυλά, η ζωή της Χάιδως μοιάζει με κόλαση.’Ετσι, μέσα στην απόγνωσή της, παίρνει μία ανατρεπτική απόφαση για να λυτρωθεί από το συνεχόμενο μαρτύριο που βιώνει. Η απεγνωσμένη γυναίκα επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της, κλείνοντας έτσι, με τον πιο δραματικό τρόπο, τον κύκλο αίματος που αφάνισε την οικογένειά της. Ωστόσο, οι προθέσεις της γίνονται αντιληπτές από τους κοντινούς της ανθρώπους, οι οποίοι καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή την τελευταία στιγμή. Τότε, ο Λυκούργος αναλαμβάνει να την προσέχει είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, ενώ παράλληλα την παρακινεί να λάβει ψυχολογική βοήθεια από κάποιον ειδικό για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!