Η Γη της Ελιάς, η δραματική σειρά του MEGA που έχει καθηλώσει για δύο σεζόν και είναι έτοιμη και για την τρίτη, θα σταματήσει να προβάλλεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους ενόψει της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης. Έτσι, και η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί να προβάλλεται την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ωστόσο το κοινό δεν θα πρέπει να… δυσαρεστείται αφού οι περιπέτειες στη Μάνη δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν.

Συγκεκριμένα, η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 18 Απριλίου δηλαδή μόλις την Τρίτη του Πάσχα.

Στο μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο, ο Λυκούργος προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο, αλλά οι προσπάθειές του είναι άκαρπες. Η Αθηνά υποψιάζεται πως ο Αλέξης βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές απειλές που δέχεται και ο Μιχάλης αναλαμβάνει να του τρίξει τα δόντια για μία ακόμη φορά. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αγωνιούν για την Ειρήνη, ενώ η Βασιλική μοιράζεται κάποιες πληροφορίες με τη θεία της για να την καθησυχάσει. Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας, φοβούμενος το μπλέξιμο με τον πατέρα της, αποφασίζει να χωρίσει με την Ειρήνη. Η Ευτυχία διαλέγει νυφικό, όμως τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα της ζωή. Ο Άρης κρύβει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας, θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;