Όσο φτάνουμε σιγά-σιγά προς το μεγάλο φινάλε της σειράς Η Γη της Ελιάς, τόσο θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα που ανοίγουν νέα κεφάλαια, παρακαταθήκη για τον τρίτο κύκλο της!
Ο Φίλιππος βρίσκεται στον στρατό και η Χάιδω με την Βασιλική και τη μικρή Στέλλα είναι σχεδόν μόνες στο σπίτι, καθώς ο Λυκούργος έχει πολλές δουλειές και δεν μπορεί να είναι συνέχεια εκεί. Μάλιστα, η περίοδος που ο Φίλιππος υπηρετεί δεν θα είναι καθόλου εύκολη για το ζευγάρι καθώς από νωρίς θα αρχίσουν τα προβλήματα. 

Ο Φίλιππος τηλεφωνεί στη Βασιλική και δεν τη βρίσκει, γεγονός που του προκαλεί ανησυχία και μεγάλη ζήλια. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος αποκτά έναν καλό φίλο στον στρατό, αλλά οι συζητήσεις του τον προβληματίζουν, καθώς συνέχεια του βάζει φιτιλιές για την απιστία των γυναικών και τα λόγια του αρχίζουν να του προξενούν ζήλια για τη Βασιλική.

Οι κρίσεις ζήλιας του Φίλιππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει, καθώς εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί φοβάται ότι Θα τον απατήσει.

Ωστόσο η κοπέλα δεν μπορεί να το ξεπεράσει και η ζήλια του Φίλιππου αρχίζει να την προβληματίζει πολύ, ενώ ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν.Ο πατέράς της τής λέει ότι όλοι οι φαντάροι έχουν τέτοιες ανασφάλειες. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για τον Φίλιππο, μιας και τον παροτρύνει να την τσεκάρει προτείνοντάς του να εξαφανιστεί για να δει πώς θα αντιδράσει η κοπέλα.

Η Βασιλική αρχίζει να υποφέρει, όμως αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα πρόκειται να της συμβούν. Ενα βράδυ κι ενώ ο Φίλιππς είναι στον στρατό, πιάνει φωτιά το σπίτι της. Μέσα είναι η Βασιλική, η Χάιδω και το μωρό. Είναι νύχτα και κοιμούνται, όταν ξαφνικά ξεσπάει φωτιά στο σπίτι, η έκταση της οποίας είναι τεράστια και οι τρεις τους ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Μέχρι να το καταλάβουν, το σπίτι έχει λαμπαδιάσει και μέσα οι τρεις τους προσπαθούν να σωθούν για να μην καούν ζωντανές. Η Βασιλική ουρλιάζει για το παιδί της και η Χάιδω κάνει ό,τι μπορεί για να βγουν από την πύρινη κόλαση. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, καθώς στην κυριολεξία καίγονται. 

Τελικά βγαίνουν από εκεί με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Το σπίτι έχει καεί ολοσχερώς και η Βασιλική με το μωρό στην αγκαλιά και μαζί και η Χάιδω, μένουν στην κυριολεξία στο δρόμο. Η πυροσβεστική προχωράει σε έρευνα και σε δύο μέρες βγάζει πόρισμα πώς και από που συνέβη.

Λίγο πριν το τέλος θα δούμε μία νέα ιστορία «γδικιωμού» που θα ξεκινήσει με αυτό το τραγικό γεγονός.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά