Η Αρετή στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι ο Στάθης θα γυρίσει πίσω σ’ αυτήν ενώ σχεδόν έχει πείσει και την Ασπασία γι’ αυτό, η οποία επηρεασμένη από τα λόγια της ρωτάει ευθέως τον Στάθη αν είναι αλήθεια και πρόκειται να επανασυνδεθεί με την πρώην γυναίκα του!

Εκείνος πέφτει από τα σύννεφα! Της λέει τι είναι αυτά που βγάζει από το στόμα της και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στην άλλη ζωή!

Στο μεταξύ, η Αρετή βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να χωρίσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική, ενώ από την άλλη η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν τη σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής, καθώς για άλλη μια φορά η Αρετή δεν φαίνεται να βάζει μυαλό και επιτίθεται πάλι με κατάρες στον Στάθη. Αφού λέει όσα λέει στον Στάθη, η Βασιλική τη «βάζει μπροστά» και τη ρωτάει με ένταση τι είναι αυτά που κάνει και γιατί δεν μπορεί να κρατήσει έστω μία φορά το στόμα της κλειστό! Τέλος της επισημαίνει πως με αυτά που κάνει αντί να τον φέρει κοντά της, απλά τον απομακρύνει κι άλλο!

Έτσι, μετά από αυτή την παρέμβαση της Βασιλικής, η Αρετή δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του, ενώ έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Λίγο αργότερα δεν χάνει καθόλου καιρό και βάζει το διαβολικό της σχέδιο σε δράση. Επισκέπτεται μέσα στη νύχτα τον Στάθη δείχνοντας τη μεταμέλειά της και κάθεται μαζί του για να μιλήσουν σαν άνθρωποι που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Η Αρετή όμως, του ρίχνει υπνωτικό χάπι στο ποτό και μόλις ο Στάθης κοιμάται, αυτή ξαπλώνει δίπλα του. Το επόμενο πρωί που ξυπνάει ο Στάθης και τη βλέπει, παθαίνει πανικό! Τη ρωτάει ανήσυχος πώς βρέθηκε δίπλα του και  η Αρετή με νάζι και καμάρι του απαντάει ότι ξέχασε κιόλας ό,τι έγινε το προηγούμενο βράδυ που έκαναν έρωτα!

Ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα, δεν θυμάται τίποτα. Στο μεταξύ η Αρετή έχει βγάλει κάποιες επίμαχες φωτογραφίες από το κρεβάτι με τον Στάθη και τις δείχνει σαν «πειστήρια» στην Ασπασία προκειμένου να την πείσει ότι δε λέει ψέματα και δεν τα βγάζει από το κεφάλι της!

Στη συνέχεια η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στη Βασιλική και της ανακοινώνει τα ευχάριστα. Της λέει ότι τα ξαναβρήκε με τον πατέρα της και μάλιστα ότι το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκαν μαζί!

Η Βασιλική την κοιτάζει κάπως διστακτικά. Φυσικά η Αρετή δεν σταματά εκεί και διατυμπανίζει παντού την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ειρήνη κονταροχτυπιούνται-Αυτός ο άντρας είναι το μήλον της Έριδος!

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάζει το νέο Hypercar 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας κλείνει κάθε εκκρεμότητα