Ο Στάθης εξοργισμένος με την  Ιουλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αδυνατεί να συμφιλιωθεί μετην ιδέα πως το παιδί του θα μείνει για πάντα χαμένο και δεν θα το γνωρίσει ποτέ. Η περιπέτεια της Βασιλικής, που κόντεψε να πνιγεί, αλλά και η φυγή του Στέφανου στην Ισπανία, η μοναξιά του μετά τη διάλυση του γάμου του με την Αρετή, τον έχει ευαισθητοποιήσει πολύ ως οικογενειάρχη.

Δεν είναι δυνατόν να μένει άπρακτος, όσο κι αν είναι θυμωμένος με την Ιουλία. Συζητά το πρόβλημά του με τον πιο στενό φίλο του, – τον Λυκούργο, ανοίγοντάς του κυριολεκτικά την καρδιά του και ο έμπειρος νομικός του συστήνει ν’ ακολουθήσει την καρδιά του πατέρα κι όχι του βαθιά απογοητευμένου ερωτευμένου άντρα.

Να κάνει την καρδιά του πέτρα για την Ιουλία και να την ανοίξει διάπλατα για τη χαμένη κόρη του. Μάλιστα σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο ίδιος ο Λυκούργος αναλαμβάνει να μεσολαβήσει στην Ιουλία για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους και επιστρατεύει όλες τις γνωριμίες του στην Αθήνα, στην αστυνομία και στη Δικαιοσύνη, για να βοηθήσει τον Στάθη και την Ιουλία να βρουν την κόρη τους.

Προς το παρόν, το μυστικό του Στάθη και της Ιουλίας το ξέρει μόνο αυτός, όπως και τις έρευνες που διεξάγουν για να εντοπίσουν το χαμένο παιδί τους. Ωστόσο, ο Δημοσθένης θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει χάρη στις διασυνδέσεις που έχει στην Αθήνα και στα παράνομα κυκλώματα και αναπόφευκτα τα νέα θα φτάσουν οτ’ αυτιά της Αρετής…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον Μιλτιάδη-Έτσι σώζει τη Βασιλική

Χαλκίδα: Λαχτάρισαν σε παραλία νομίζοντας πως είναι καρχαρίας – Το video που έγινε viral

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Πάρης και η Γεωργία-Τον εγκαταλείπει και γυρίζει στο πατρικό της