Η Ιουλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς έχει αποφύγει πολλές φορές να μιλήσει στον Στάθη για το ατύχημα που είχε η φίλη της με τη μηχανή και κυρίως ότι ήταν και η ίδια πάνω στη μηχανή και ότι έχασε με αυτόν τον τρόπο το μωρό τους.

Είναι ένα μυστικό που είχε αποφασίσει ότι δεν υπάρχει λόγος πλέον να μάθει ότι ήταν έγκυος αφού είχε χάσει το μωρό. Όταν η Ιουλία χτύπησε με τη μηχανή και αιμορραγούσε, ήταν ήδη 9 μηνών και πίστεψε ότι το μωρό πέθανε. Εξάλλου αυτό της είπε και ο γιατρός που την  ανέλαβε όταν την πήγαν στο νοσοκομείο.

Η Ιουλία ανακαλύπτει λοιπόν ότι το κοριτσάκι της δεν έχει πεθάνει και ότι είχε πέσει θύμα κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών, οπότε αποφασίζει να μιλήσει στον Στάθη. Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση, η Ιουλία του λέει την αλήθεια. Του παραδέχεται πως όταν έφυγε ήταν έγκυος στο παιδί τους και αποφάσισε να το κρατήσει ενώ του λέει πως ήταν κορίτσι!

Αυτά του λέει με δάκρυα στα μάτια και ο Στάθης την κοιτάζει αποσβολωμένος με κομμένη την ανάσα. Με δυσκολία η Ιουλία συνεχίζει με κάθε λεπτομέρεια να λέει τι ακριβώς έχει συμβεί και τον παρακαλεί να τη βρουν!

Η ίδια τον εκλιπαρεί κι εκείνος που τη λατρεύει γίνεται απίστευτα τρυφερός και της υπόσχεται ότι μαζί θα βρουν το παιδί τους. Από εκείνη τη στιγμή ο Στάθης θα δούμε ότι θα είναι στο πλευρό της και θα συμμετέχει σε όλες τις κινήσεις και τις διαδικασίες για να φτάσουν στην κόρη τους.

 

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται ο τρίτος κύκλος στο MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 2: Μυαλό δε βάζει ο Ατζούν-Θέλει πάλι τη Δαλάκα!

F1: Daniel Ricciardo αποκαλύπτει πως… με το μοντέλο WAG, είναι ερωτευμένος!

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ωραία είναι αλλά ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν τη θέλει!