Η σκηνή όπου ο Φίλιππος με τον Στάθη στη σειρά Η Γη της Ελιάς έχουν πέσει στη θάλασσα και προσπαθούν να ξεμπλέξουν την μπλούζα της Βασιλικής από την προπέλα της μηχανής της βάρκας, είναι ανατριχιαστική. Η Βασιλική βρίσκεται στο νερό και όσο περνάει η ώρα, τόσο και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα.

Όπως όμως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν τον Σεπτέμβριο, με κίνδυνο να πνιγούν ο Στάθης και ο Φίλιππος τελικά απεγκλωβίζουν τη Βασιλική και την ανεβάζουν στην επιφάνεια.

Ολοι είναι έντρομοι, καθώς η κοπέλα έχει χάσει τις αισθήσεις της, δεν αναπνέει καν, 0 Στάθης μένει αποσβολωμένος, ο Φίλιππος κλαίει και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να φέρει στη ζωή την αγαπημένη του και η Αρετή σπαράζει για την κόρη της.

Στη διπλανή βάρκα που βρίσκεται ο Βάιος με την Άννα, είναι και ο Μιλτιάδης, ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο, πηδάει πάνω στη βάρκα που έχουν τη Βασιλική και της δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μιλτιάδης ξέρει να κάνει ΚΑΡΠΑ και αυτό εφαρμόζει στη Βασιλική. Μετά από πολλές προσπάθειες κι εκεί που όλοι νομίζουν ότι την έχασαν, ο Μιλτιάδης δεν τα παρατάει και την επαναφέρει στη ζωή. Η Βασιλική αρχίζει να αναπνέει. Την πάνε στο νοσοκομείο, όπου πολύ σύντομα ανακτά πλήρως τις δυνάμεις τους. Δεν χρειάζεται καν νοσηλεία. Απλά μένει λίγο για προληπτικούς λόγους και αμέσως γυρίζει στο σπίτι τους και στο παιδί της.

Τόσο ο Φίλιππος όσο και η Βασιλική χρωστάνε πολύ μεγάλη χάρη στον Μιλτιάδη. Χάρη στον Μιλτιάδη η Βασιλική είναι στη ζωή και αυτό το γεγονός θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια. Καταρχάς κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή, είναι ο ίδιος που πριν μερικές μέρες πήγε να την κόψει ζωντανή μαζί με το παιδί της. Αλλά, όπως θα δούμε, και για τον Μιλτιάδη αυτό θα σημάνει κάτι. Οι προθέσεις του και η στάση του αλλάζει απέναντι στους Στεφανέους και παρά τις πιέσεις που θα συνεχίζει να δέχεται από τον αδελφό του για να τους ξεκάνει, εκείνος θα τους δηλώσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν «γδικιωμό»!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Ποια παίκτρια είναι διακοπές χωρίς τον σύντροφό της; -Χώρισαν;

Πάλι τον πιάσαν οι παπαράτσι του Engine Power τον Hamilton στην βίλα με την Shakira

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα συμβούν στον τρίτο κύκλο της σειράς-Θάνατος, χωρισμοί και εκδίκηση!