Ο Μάνος, έξαλλος με την Αφρoδίτη στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, πηγαίνει στο ιατρείο της και μπροστά στον Χρήστο τής επιτίθεται γι’ αυτά που είπε στον Ισίδωρο περί ναρκωτικών. Στη συνέχεια διαβεβαιώνει τον πατέρα του πως δεν έχει καμία σχέση με ουσίες, αλλά ο Ισίδωρος παραμένει σκεπτικός και καχύποπτος.

Η Αντωνία και η Αλκμήνη, από την άλλη, ενώνουν τις δυνάμεις τούς προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη. Η ψυχολόγος,κουρασμένη με την αδυναμία του Πότη να καταλάβει τα αυτονόητα, τον διώχνει. Η Ασπασία στριμώχνει τον Παρασκευά, λέγοντάς του ότι η Ειρήνη σκέφτεται να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Η Θεοδώρα για μια ακόμα φορά γυρίζει στο σπίτι λιώμα από το ποτό σύμφωνα με το Τηλέραμα, αλλά η Μαργαρίτα δεν έχει σκοπό να ανεχτεί πλέον αυτή την κατάσταση.
Η Βασιλική και η Αριάδνη κάνουν μια μεγάλη έκπληξη στον Στάθη, χωρίς όμως να ξέρουν κάτι για το παρελθόν του, το οποίο τις φέρνει σε αμηχανία. Η Μαργαρίτα, απoγοητευμένη από τη συμπεριφορά της Θεοδώρας, μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς για λίγες ημέρες.

Η Αριάδνη θέλει να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές που έχει με την Αφρoδίτη, καθώς και ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην κουζίνα. Για κακή της τύχη, όμως, ο Στάθης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος.

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία πως η συνεργασία τους με την Ισμήνη έληξε, αλλά εκείνες απειλούν να το κυνηγήσουν δικαστικά…

Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Κούλα στη φυλακή και εκείνη της μιλά για τη γυναίκα του φούρναρη και για όσα υποψιάζεται. Στον δρόμο της επιστροφής, η Μαργαρίτα βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού με έναν εργάτη του πορτοκαλεώνα και ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νευρικός κλονισμός για την Αμαλία-Γιατί κρύβεται από τον Ντίνο;

Survivor 22/3: Τι κάνουν τα βράδια στο δάσος Σταυρούλα και Περπατάρης;

Ψυχοκόρες: Πέφτει θύμα αποπλάνησης-Την ξεμοναχιάζει και εκείνη σοκάρεται!