Ο Ισίδωρος επιστρέφει από το Λονδίνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και κάνει σύσταση στον Μάνο, ο οποίος συνεχίζει να φέρεται αλλοπρόσαλλα.

Η Ισμήνη κινεί τις διαδικασίες για να πουλήσει την επιχείρηση και ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα ανοίξει κέντρο αισθητικής. Η Ειρήνη αρχίζει να εκνευρίζεται από την παρουσία της Ελένης στο πλευρό του πατέρα της και πιέζει την Ασπασία να λάβει τα μέτρα της.

Ο Παρασκευάς επισκέπτεται τη Χάιδω στο μοναστήρι, αλλά δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη, αφού δείχνει αποφασισμένη να… μονάσει. Μάλιστα ρωτά την ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή. Η Αθηνά και ο Τζον ζητούν από τον Ισίδωρο διαθέσιμη ημερομηνία για να παντρευτούν στο δημαρχείο στα τέλη Ιουνίου.

Η άγρια συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται και αυτή τη φορά τρομάζει τη Μαρίνα με ένα έντονο ξέσπασμα.

Η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών. Αργότερα λέει τα νέα στην Αλκμήνη, η οποία όμως δείχνει να μην ενδιαφέρεται, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Σύντομα ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι θα παντρευτεί τη νέα του ερωμένη. Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει τον Χρήστο και τηνΑριάδνη σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή. Ταραγμένοι, θα προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν, όμως η αμφιβολία πλέον βασανίζει την Αφροδίτη, που δεν αργεί να καταλάβει ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι. Φυσικά αυτή η συνειδητοποίηση θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν πρόλαβε καλά καλά να παντρευτεί τον Χρήστο και διαπιστώνει πως την απατά…

Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο και εκείνη δέχεται.

Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό και απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη. Η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά