Η Γη της Ελιάς: Τέλος με γάμο- Τζον και Αθηνά για πάντα μαζί

Η Γη της Ελιάς: Τέλος με γάμο- Τζον και Αθηνά για πάντα μαζί

Επόμενα Επεισόδια

Μπορεί τα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς αυτές τις μέρες να είναι γεμάτες πόνο, οδύνη και θρήνο για τον χαμό του Φίλιππου, αλλά στ
Συντάκτης:

Μπορεί τα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς αυτές τις μέρες να είναι γεμάτες πόνο, οδύνη και θρήνο για τον χαμό του Φίλιππου, αλλά στο φινάλε θα υπάρχει χαρά!

Κι αυτό γιατί η Αθηνά και ο Τζον θα παντρευτούν και μάλιστα με τις ευχές των παιδιών!

Η σχέση έχει περάσει από πολλά κύματα κυρίως λόγω της Φιλιώς, αλλά στο τέλος το αγαπημένο ζευγάρι όχι μόνο θα μείνει μαζί αλλά θα παντρευτεί κιόλας. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό, αλλά οι αντιδράσεις, της Φιλιώς τούς έκανε ένα διάστημα να χωρίσουν, με τον Τζον να επιστρέφει στην Αμερική.

Όμως αυτά που τους ένωναν ήταν περισσότερα από αυτά που τους χώριζαν και γι’ αυτό Αθηνά και Τζον αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί και να προετοιμάζουν τον γάμο τους, που αναμένεται να συζητηθεί -ευχάριστα σε όλη τη Μάνη. Άλλωστε η Αθηνά είναι από τις πιο αξιοσέβαστες, γυναίκες της περιοχής, και όλοι την έχουν στην καρδιά τους και θέλουν κάθε ευτυχία για εκείνη. Οσον αφορά τα εμπόδια που προέκυψαν λόγω Φιλιώς, αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς ο Τζον κάνει μια ουσιαστική και αληθινή συζήτηση με το μικρό κορίτσι όπου της μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε κάποτε και εκείνος.

Η εξομολόγηση αυτή του Τζον κάνει τη Φιλιώ να μαλακώσει μαζί του και στο τέλος να τον δεχτεί με χαρά ως άντρα της Αθηνάς. Μία εξέλιξη που θα χαροποιήσει και την ίδια την Αθηνά, που όλο αυτό το διάστημα ζούσε με την αγωνία του παιδιού της.

Από την άλλη, η Φιλιώ παρά τις αντιδράσεις της, τελευταία είχε καταλάβει ότι η Αθηνά είναι δυστυχισμένη μακριά από τον Τζον, κάτι που δεν το ήθελε.
Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να πάνε και οι δύο στο Σούνιο και να ανακοινώσουν στη Μαρία ότι παντρεύονται. Η Μαρία πετάει κυριολεκτικά από τη χαρά της που επιτέλους η μονάκριβη κόρη της βρήκε τον άντρα της ζωής της, ενώ παράλληλα με τον Τζον έχουν αποκτήσει μια τρομερή σχέση αμοιβοίας εκτίμησης, και αγάπης.

Η μεγάλη μέρα του γάμου φτάνει και η Αθηνά λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία και ομορφιά μέσα , από το απλό και λιτό λευκό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Η Αναστασία δεν κρύβει τη συγκίνησή της που βλέπει την… κυρά της ευτυχισμένη, όπως και η Μαρία και η Μαργαρίτα, η οποία μάλιστα και θα είναι η κουμπάρα στον γάμο τους.
Μόλις ο Τζον βλέπει την Αθηνά τα χάνει. Στη συνέχεια και οι δύο στέκονται μπροστά στον Ισίδωρο, ο οποίος και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τελέσει ως, δήμαρχος, τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού, ενώ ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους, βρίσκονται και ο Μάνος με τη Μαρίνα. αλλά και η κόρη τού Τζον, η 22χρονη Νάνσυ, η οποία ήρθε από την Αμερική για να δώσει το «παρών» στον γάμο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα στο μοτοκρός

Ψυχοκόρες: Παρανοϊκή η Νέλλα- Ο Κοσμάς ζει δραματικές στιγμές-Σοκ για τη Δεσποινιώ

 

Facebook Share: %CE%97+%CE%93%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF-+%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CE%BD+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF Facebook Share: %CE%97+%CE%93%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF-+%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CE%BD+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF Facebook Share: %CE%97+%CE%93%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF-+%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CE%BD+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AC+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF