Ο Παρασκευάς στη σειρά Η Γη της Ελιάς, συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό με τη Θεοδώρα και την Ειρήνη και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον συνετίσει, όμως μάταια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, εντοπίζει κάποια… ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του, τον Χρήστο, και την Αριάδνη, και φοβάται ότι ο γάμος του με την Αφροδίτη μπορεί να τιναχτεί στον αέρα.

Στον αέρα πάει να τιναχτεί και η σχέση του Γιώργη με τη Δήμητρα, όταν η Ασπασία τού βάζει φιτιλιές ότι είχε καλέσει την κοπέλα και τον Ορέστη στο σπίτι της για φαγητό. Για άλλη μια φορά, ο Κουράκος δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τη ζήλια του και η Δήμητρα πια δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της. Λίγο αργότερα, μια ψευδής πληροφορία που φτάνει στο τμήμα για υποτιθέμενη διακίνηση ναρκωτικών τον εκνευρίζει ακόμη περισσότερο.

Φυσικά αγνοεί πως ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη κι έτρεξε να τον ειδοποιήσει έγκαιρα. Και η Ξένια, από την πλευρά της, τον ειδοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι ο Δημοσθένης παρατά τα πάντα για να τρέξει κοντά της. Μερικές μέρες αργότερα, ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών και αποφασίζει να το ερευνήσει μόνος…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος πασίγνωστο πετυχημένο στέλεχος – Αυτός είναι

F1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο

STAR: Τέλος πασίγνωστη εκπομπή λόγω κόστους;