Ο Κίμωνας και η Δήμητρα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένονται και κυρίως ο Κίμων, που αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί της. Η απόφαση αυτή όμως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά του και κυρίως στον Δημοσθένη, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να βάλει στο σπίτι του μια αστυνομικό.
Ο έρωτας του γιου του Καπερνάρου, του Κίμωνα και της αστυνομικού Δήμητρας φουντώνει. Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν στην απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα πού βλέπουν είναι ότι δεν μένουν μαζί. Ωστόσο ο Δημοσθένηs, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον γιο του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή.

Ο Δημοσθένης  ήθελε να ρίξει δίπλα στον γιο του τη Μυρτάλη για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, για το χρήμα. Εκτότε όμως από αυτό, ο Δημοσθένης είχε στο πλάνο του να βάλει σιγά-σιγά και τον Κίμωνα στις παράνομες δουλειές του. Ετσι το ερωτικό «μπέρδεμα» του γιου του με μια αστυνομικό τού χάλασε όλα όσα σχεδίαζε. Ωστόσο, ο Δημοσθένης πίστευε ότι η Δήμητρα θα ήταν μια απλή περιπέτεια, μέχρι την στιγμή που ο Κίμων του ρίχνει τη βόμβα! Τους ανακοινώνει ότι αποφάσισε να την παντρευτεί!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Γεράσιμος μαζί-Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Αρετή!

Ρίχνει ΒΟΜΒΑ ο Ολυμπιακός – Εξετάζει την απόκτηση του Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα