Αν και πέρυσι το κοινό συμπαθούσε τον Αλέξη στη σειρά Η Γη της Ελιάς παρά τις δολοφονίες που έχει κάνει, φέτος που θα κάνει σχέση με τη γυναίκα που ποθεί, θα τον λατρέψει. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι ο πιο συμπαθής τηλεοπτικός δολοφόνος και όπως εξομολογείται ο ίδιος διάβασε πολύ γι αυτόν τον ρόλο τον οποίο έχει αγαπήσει. Επιπλέον του δίνει ελαφρυντικά αφού είναι άρρωστος ενώ θεωρεί ότι ο κόσμος τον συμπαθεί γιατί είναι ερωτευμένος.

Ο ίδιος λέει ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει μετά το φιλί που δόθηκε μεταξύ Μυρτάλης και Αλέξη στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA όμως η μετάβαση δεν θα είναι εύκολη αφού δεν υπάρχει τηλεοπτικός έρωτας χωρίς εμπόδια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε επίσης ένα σπόιλερ για το αν θα βλάψει τον Χρήστο και όπως είπε κάτι τέτοιο δε θα γίνει αφού ήταν απλά στη φαντασίωσή του. Τα πραγματικά προβλήματα για τον Αλέξη θα αρχίσουν όταν η Μυρτάλη μάθει την αλήθεια για εκείνον. Ο τηλεοπτικός Αλέξης ενδεχομένως να γίνει καλά αν ξεκινήσει μία θεραπεία με τον κατάλληλο γιατρό και τα φάρμακα όμως όλο αυτό θα το περάσει μόνος του.

Σε όλο αυτό με την Μυρτάλη στο πλευρό του θα σταθεί η μητέρα του η Μαργαρίτα ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα πειράξει ποτέ την Μυρτάλη αφού είναι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε πολύ. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δήλωσε ευγνώμων για τη συμμετοχή του στη σειρά ενώ παραδέχτηκε ότι δέχεται συνεχώς προτάσεις.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος φλερτάρει την Ευτυχία

Καιρός (17/9): Ζέστη με υγρασία και αφρικανική σκόνη το Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα έχουμε θερμοκρασία 39 και 40 βαθμούς Κελσίου

Μήπως φταίει το STAR και όχι οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής για τα χαμηλά νούμερα