Μεγάλες ανατροπές αναμένεται να συμβούν στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς μετά τη δολοφονία του γιου του Δημοσθένη, του Κίμωνα που θα συμβεί αυτή την εβδομάδα.

Ο Αστυνόμος Γιώργης Κουράκος δεν θα προλαβαίνει τις… δολοφονίες στη Μάνη αφού εκτός από τον Κίμωνα, δολοφονείται και ο σύντροφος της Μαργαρίτας ο Γεράσιμος.

Ωστόσο ας δούμε τι πρόκειται να γίνει με τον Κίμωνα ο οποίος μετά από το σοκ των αποκαλύψεων του πατέρα του, έχει χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Ο νεαρός, που είναι υπεύθυνος για όσες επιχειρήσεις διαθέτει ο πατέρας του, νιώθει διαλυμένος από τα όσα μαθαίνει και πραγματικά δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί!

Ο Δημοσθένης που καταλαβαίνει ότι ο γιος του τρέμει, προσπαθεί να τον πιέσει να πάρει μέρος σε μία παράνομη συναλλαγή. Ο Κίμωνας θα πεταχτεί στην Αθήνα για μερικές ώρες και θα επιστρέψει αποφασισμένος αυτή να είναι η μία και μοναδική φορά που ανακατεύτηκε στις μπίζνες του πατέρα του.

Στη Μάνη βρίσκει την αγαπημένη του Δήμητρα την οποία προσπαθεί να πείσει να ζητήσει μετάθεση για την Αθήνα για να ζήσουν μαζί.

Δυστυχώς όμως γι αυτόν η ανάμειξη του Καπερνάρου στο εμπόριο ναρκωτικών αποτελεί πρόκληση για τις υπόλοιπες συμμορίες και κυρίως για τη συμμορία του Κεφάλα που θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Δημοσθένη. Έτσι αποφασίζουν να προβούν σε μία μαφιόζικη εκτέλεση, όπου θα τελειώσουν τον Κίμωνα μπροστά στα μάτια του Δημοσθένη στο σπίτι της οικογένειας στην Αρεόπολη.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Δημοσθένης αποκτά και πάλι την ψυχραιμία του και θα θελήσει να παραπλανήσει την αστυνομία αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του γιου του. Η εξήγηση που θα θελήσει να πλασάρει στις Αρχές είναι ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε.

Όμως, η Δήμητρα, με το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους στο χέρι της, ξέρει πολύ καλά ότι ο αγαπημένος της δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Το αντίθετο. Έκανε μέχρι τη τελευταία στιγμή όνειρα για το μέλλον τους.

Καταρρακωμένη από την απίστευτη απώλεια, προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο να ερευνήσει πολύ καλά την υπόθεση. Σε αυτό θα την βοηθήσει ένα νέο πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνισή του στην Αρεόπολη για να ανοίξει μεγάλες πληγές… Ο Ανδρέας, ο κολλητός φίλος του Κίμωνα, τον οποίο θα υποδυθεί ο ταλαντούχος και γοητευτικός Δημήτρης Φριτζελάς, κατέχει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού άνδρα.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Βόμβα με ταυτόχρονο τέλος των σειρών από όλα τα κανάλια

Νέα πώληση στην ΑΕΚ, φέρνει λεφτά Έλληνα άσος!

OPEN: Αυτό ψάχνουν για την επόμενη σεζόν