Ο Στάθης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, μετά τις κρίσεις πανικού που παθαίνει λόγω της φοβίας που απόκτησε με το δυστύχημα, αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Εκεί που κάθεται ή που δουλεύει, τον πιάνουν ξαφνικές ζαλάδες. Το κεφάλι του πάει νο σπάσει και γενικά έχει μεγάλη δυσφορία.

Όσο περνάνε οι μέρες όλο και αγχώνεται με τις ζαλάδες που τον ταλαιπωρούν και αποφασίζει να το κοιτάξει. Έτσι πηγαίνει στην Αφροδίτη λέγοντάς της ότι έχει ζαλάδες και τη ρωτάει τι θα πρέπει να κάνουν με αυτό ενώ αναρωτιέται αν έχει θέμα με τον σίδηρο. Ωστόσο οι εξετάσεις αίματος που κάνει, που δε βγαίνουν καθόλου καλές.

Από την άλλη ο Μιλτιάδης κυκλώνει την οικογένεια του Φίλιππου κι αυτή τη φορά μαθαίνει ό,τι πληροφορίες θέλει από την Αρετή, την οποία ψαρεύει. Την ίδια ώρα εξακολουθεί να παρακολουθεί τη Βασιλική και είναι πίσω της σε κάθε της βήμα. Μάλιστα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να την πλησιάσει και να της ζητήσει το τηλέφωνό της. Της προτείνει να κανονίσουν και πάλι για φαγητό. Κι ενώ ο Φίλιππος αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορεί να έρθει με άδεια, ο Μιλτιάδης συνεχίζει να πλευρίζει τη Βασιλική αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τις πραγματικές του προθέσεις. Ο Μιλτιάδης το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να καταστρέψει τους Στεφανέους, όπως έκαναν κάποτε αυτοί στην οικογένειά του και δεν αργεί να πάρει εκδίκηση…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτές είναι οι σκηνές πριν το συγκλονιστικό τέλος!

Viral: Τρομακτικό! Τρέχουν πάνω σε εν κινήσει τρένο! (vid)

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Πώς σου ήρθε να…»