Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Ιάκωβος-Απαγάγουν τον Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Ιάκωβος-Απαγάγουν τον Θανάση

Επόμενα Επεισόδια

Η οικογένεια Βρεττάκου στη δραματική σειρά, Η Γη της Ελιάς, καλείται να διαχειριστεί ένα μεγάλο και βαρύ πένθος. Τον θάνατο του Ιάκωβου.
Συντάκτης:

Η οικογένεια Βρεττάκου στη δραματική σειρά, Η Γη της Ελιάς, καλείται να διαχειριστεί ένα μεγάλο και βαρύ πένθος. Τον θάνατο του Ιάκωβου.

Μια μυστηριώδης γυναίκα έρχεται στη Μάνη και συναντά τον Λυκούργο. Πρόκειται για τη δικηγόρο του Ιάκωβου η οποία φτάνει από την Ισπανία και τον ανακοινώνει την πολύ δυσάρεστη είδηση ότι ο Ιάκωβος δεν είναι πια στη ζωή. Επιπλέον του δίνει την τέφρα του και εκείνος καταρρέει. Παράλληλα σκέφτεται πώς θα τα πει στους υπόλοιπους. Ο Ιάκωβος ορίζει πληρεξούσιο διαχειριστή της περιουσίας του τον Λυκούργο ενώ αφήνει και χειρόγραφη διαθήκη σύμφωνα με την οποία, όλη την  περιουσία τη δίνει στην Ιουλία. Όσο για το δαχτυλίδι του, αυτό το αφήνει στον Μάνο.

Ο Ιάκωβος όλο αυτό τον καιρό έκανε χειρουργεία ενώ το τελευταίο διάστημα είχε δώσει το κινητό του σε ένα συνεργάτη ο οποίος έστελνε τα γνωστά μηνύματα ότι είναι σε διακοπές και να μην τον ενοχλούν.

Ο Λυκούργος με πόνο ψυχής παίρνει την τέφρα του αδελφικού του φίλου και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων να την παραδώσει και να τους ενημερώσει για όλα: «Εδώ βρίσκεται ο Ιάκωβος», τους λέει με δάκρυα στα μάτια και όλοι παγώνουν. Οταν τους εξηγεί τα πάντα, οι τύψεις και ο Θρήνος για τον αδελφό τους είναι βαρύς. Ο Λυκούργος τους δίνει και από μια επιστολή. Ο Ιάκωβος είχε γράψει μια επιστολή ξεχωριστά για τον καθένα στη σειρά του MEGA, κι έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα τους γράφει. Επιστολή αφήνει και στην Αθηνά, μέσα στη οποία της εξηγεί τα πάντα και μάλιστα αυτό το γράμμα ίσως να είναι και το εισιτήριό της για την ελευθερία. Η οικογένεια του Ιάκωβου βιώνει ένα μεγάλο πένθος. Παραλαμβάνει την τέφρα του Ιάκωβου και σύμφωνα με την επιθυμία του πηγαίνει στην Καρδαμύλη όπου ήταν το σπίτι του, και σκορπίζει την τέφρα στη Θάλασσα. Ο Ισίδωρος αισθάνεται τύψεις που πίστευε ότι ο αδελφός του τους εγκατέλειψε για να κάνει τη ζωή του, ενώ η Ιουλία, που πάντα είχε ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον Ιάκωβο, Θρηνεί και λυπάται που δεν της έδωσε την ευκαιρία να είναι μαζί του τιs δύσκολες ώρες που πέρασε.

Η Γη της Ελιάς: Απαγάγουν τον Θανάση

Η δράση του Θανάση φτάνει στο τέλος της. Μετά από όσα είδε η Ασπασία και τα είπε στην Αρετή, η τελευταία ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Οταν πια καταλαβαίνει ότι ο Θανάσης είναι απατεώνας και πουλούσε έρωτα σε όλες για να βγάλει χρήματα, αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Ολες μαζί, η Αρετή, η Αναστασία και η Ασπασία παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά τη θέλησή του, με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Η Αναστασία φοβάται και κάνει πίσω, ενώ η Αρετή μετην Ασπασία, πιο δυναμικές, τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Δείτε το αυριανό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος αλλά από ποιον η Ιουλία-Στάθης ή Κουράκος οι επίδοξοι μνηστήρες;

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τότε ξεκινά η διάθεση του – Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις

Maestro: Έτσι γεννιέται η παράνομη σχέση Κλέλιας – Ορέστη

Facebook Share: %CE%97+%CE%93%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82%3A+%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82+%CE%BF+%CE%99%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7 Facebook Share: %CE%97+%CE%93%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82%3A+%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82+%CE%BF+%CE%99%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7 Facebook Share: %CE%97+%CE%93%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82%3A+%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82+%CE%BF+%CE%99%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BD+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%98%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7