Μπορεί το τέλος του γάμου Ιουλίας-Κουράκου να πλησιάζει στη σειρά Η Γη της Ελιάς αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν ειδικά μετά τη συμβουλή που έδωσε ο Ισίδωρος στην αδερφή του.

Όπως φαίνεται, αν και το ζευγάρι μοιάζει να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, τελικά θα σκεφτεί να ξαναδώσει μία ακόνα ευκαιρία στο γάμο του μιας και ο Κουράκος πλέον έχει καταλάβει το λάθος του και επιθυμεί να προχωρήσει τη σχέση τους. Ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι την αδίκησε και η συμπεριφορά του ήταν αισχρή απέναντι στη γυναίκα που αγάπησε. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ζητήσει να έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Όμως από την άλλη εμφανίζεται ο Στάθης ο οποίος θέλει να σταθεί και πάλι στο πλάι της Ιουλίας ενώ η Ευτυχία απο την άλλη έχει αρχίσει να ερωτεύεται παράφορα τον Κουράκο με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Η Ιουλία αποφασίζει να κάνει μία κουβέντα με τον αδερφό της τον Ισίδωρο έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει ό,τι έχει στο μυαλό της κι εκείνος της λέει να κάνει γρήγορα ένα παιδί με τον Κουράκο έτσι ώστε να σώσει ουσιαστικά τον γάμο της. Μάλιστα και η ίδια δείχνει να το σκέφτεται έντονα, μετά και την παρότρυνση του Ισίδωρου. Άλλωστε δεν είναι ψέμα ότι θέλει να κάνει ένα παιδί!

Αυτό όμως το έμαθε η Άννα η οποία δε χάνει ευκαιρία και τρέχει να πει τα όσα άκουσε στην Ευτυχία όπου καταρρέει. Η ίδια φαίνεται να προσδοκούσε ότι η σχέση της με τον Γιώργη θα είχε μέλλον. Τι θα καταφέρουν τελικά να κάνουν στη σειρά του Mega;

Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει τελικά με Ιουλία-Κουράκο

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης παγιδεύει με κοριό το αυτοκίνητο της Αγγελικής

Τηλεθέαση: Σάρωσαν Σήμερα στο ΣΚΑΪ – Αυτή η Νύχτα Μένει στον Alpha – Τι έκαναν Σασμός, Γη της Ελιάς

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει σαν όραμα και ανατρέπει τα πάντα