Το τροχαίο της Ειρήνης στη Γη της Ελιάς αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί. Δίπλα τους βρίσκονται ο Στάθης και η Αρετή. Η Αντιγόνη συστήνει στη Μαρίνα να ξεκουραστεί και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την πιέζουν να κάτσει σπίτι και να μη δουλέψει!

Οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη είναι συνεχείς, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν, ενώ η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μητέρα του ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας είναι ενήμερος!

Στο μεταξύ, τα άσχημα νέα για την Ειρήνη μαθαίνονται παντού και ο Λεωνίδας πηγαίνει να δει την κοπέλα του. Ετσι εμφανίζεται στο νοσοκομείο και αρχίζει να ρωτά για την κατάστασή της, γεγονός που παραξενεύει τον Δημοσθένη και τον βάζει σε υποψίες.

Την ίδια στιγμή φτάνει και ο Φίλιππος στο νοσοκομείο, ο οποίος προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση με την αντίδρασή του αφού εμφανίζεται να είναι συντετριμμένος και αυτό δημιουργεί ερωτηματικά σε όλους. Εκτός φυσικά από την Ασπασία, που καταλαβαίνει απόλυτα την αντίδραση του Φίλιππου για την αδελφή του.

Στο νοσοκομείο όμως πάει και η Δήμητρα για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Παράλληλα, ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεών του, ενώ ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Αντιγόνη δεν τα καταφέρνουν, παρά τιs προσπάθειες, και χωρίζουν. Λίγο αργότερα ο Λεωνίδας προσπαθεί και πάλι να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος όμως, που έχει καταλάβει τι έχει γίνει με τον Δημοσθένη, τον διώχνει!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 1/3: Το «υπερόπλο» Παναγιώτης προκάλεσε άφθονο γέλιo στα social

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Σασμός: Κάνει το λάθος ο Τόλης-Ανατροπή με Νάντια και Νικηφόρο!