Η δραματική σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, έπειτα από μία μικρή παύση λόγω γιορτών, αναμένεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια, τα οποία χαρακτηρίζονται από αμείωτη αγωνία και ένταση. Μάλιστα, δύο από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν είναι ο Αλέξης και η Μυρτάλη. 

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού επιδεινώνεται, καθώς δεν παίρνει τα φάρμακά του όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, μέρα με την ημέρα υποτροπιάζει όλο και πιο πολύ..

Φυσικά, ο Αλέξης θεωρεί υπαίτια τη Μυρτάλη και τη συμπεριφορά της γι’ αυτή την κατάληξη και προκειμένου να μη φτάσει στο σημείο να τη βλάψει, όπως στο παρελθόν, απομακρύνεται από κοντά της. Γεγονός που παραξενεύει ιδιαίτερα την κοπέλα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του και να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσά τους. Αλλωστε, εξαιτίας του Αλέξη χώρισε από τον Χρήστο και διέλυσε τη φιλία της με τη Μαρίνα.

‘Ομως δεν καταφέρνει να τον προσεγγίσει, αφού εκείνος αρνείται να έρθει σε επαφή μαζί της. Οι μέρες περνούν και η κατάσταση του Αλέξη, αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει σε ανησυχητικό βαθμό.

Συγκεκριμένα, ξεσπάει σε όποιον βρεθεί μπροστά του, ακόμα και στη μητέρα του, τη Μαργαρίτα, με πρόφαση τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τον Γεράσιμο. Λίγο καιρό μετά, ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο την απουσία της Μυρτάλης από την καθημερινότητά του και αρχίζει να την παρακολουθεί, χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί.

Ωστόσο, ο νεαρός εκνευρίζεται και τρελαίνεται με τις κινήσεις της.’Ετσι, σχεδιάζει να τη σκοτώσει για να ηρεμήσει μια και καλή απ αυτήν και το κακό που του προκαλεί είτε είναι μαζί είτε όχι.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA