Τα χτυπήματα της μοίρας δεν έχουν τελειωμό για την Ασπασία και την οικογένεια του Δημοσθένη Καπερνάρου στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με το MyTv θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η ιστορία σχετικά με την πατρότητα της κόρης της.

Πριν από πολλά χρόνια, η Ασπασία απάτησε τον Δημοσθένη με τον Πέτρο, τον άντρα της Χάιδως, και καρπός αυτού του παράνομου έρωτα είναι η κόρη της.

Το μεγάλο μυστικό της Ασπασίας ήρθε τυχαία στο φως όταν η Ειρήνη άκουσε τη μητέρα της να λέει στη Χάιδω σε μία τηλεφωνική συνομιλία ότι δεν πρέπει να μάθει ότι είναι αδέρφια.

Η κοπέλα σοκαρίστηκε και ζήτησε εξηγήσεις, ενώ στο δωμάτιο εμφανίστηκε και ο Δημοσθένης. Αμέσως, η Ειρήνη τού είπε όσα άκουσε και ο άντρας ξαφνιάστηκε.’Ετσι, στον τρίτο κύκλο, η Ασπασία καλείται να δώσει εξηγήσεις στον σύζυγο και στην κόρη της. Η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί σιγά-σιγά και οι ήρωες θα αργήσουν να οδηγηθούν στα ίχνη του Φίλιππου.’Ομως, αυτή η αποκάλυψη προκαλεί νέους τριγμούς στον γάμο του Δημοσθένη και της Ασπασίας, που ενώ είχαν ξεπεράσει τις δυσκολίες που τους χώρισαν, κινδυνεύουν ξανά να βρεθούν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Η νέα κρίση στον γάμο της διαλύει την Ασπασία, καθώς βλέπει τόσο τον άντρα όσο και την κόρη της να απομακρύνονται από κοντά της. Νιώθει πλέον εντελώς μόνη και γεμάτη ενοχές για τις λάθος επιλογές που έκανε στη ζωή της. Τότε, πάνω στην απελπισία της τής γεννιέται ξανά η επιθυμία να βρει τη χαμένη της αδελφή και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να επιτύχει τον στόχο της. Εξάλλου, η γυναίκα είναι σίγουρη ότι η αδελφή της δεν έχει πεθάνει, όπως της είχαν πει οι γονείς της όταν εξαφανίστηκε ξαφνικά μια μέρα όσο ήταν ακόμα παιδιά. Αρχίζει, λοιπόν, να την αναζητά απεγνωσμένα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ύστερα από πολλές διαδικασίες και απρόοπτα, τελικά η Ασπασία βρίσκει την αδελφή της και τη βάζει αμέσως στη ζωή της. Η επανένωση αυτή τη γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον, καθώς στο πρόσωπό της βρίσκει ένα νέο στήριγμα. Παράλληλα, οι δύο γυναίκες καλούνται να γνωριστούν από την αρχή, να εξιστορήσουν η μία στην άλλη τη ζωή τους και να ανοίξουν τις καρδιές τους.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Κάνει την ανατροπή το κρατικό κανάλι-Πρεμιέρες τον Αύγουστο!

Πόρτα της ΑΕΚ σε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Λανς για Λιβάι!

Action 24: Τέλος η Μαρία Αραμπατζή και ο Θοδωρής Βγενής- Τι έχει συμβεί στο κανάλι;