Είδαμε στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς την Αθηνά να αποφυλακίζεται και όλοι να χαίρονται πολύ για την δικαίωσή της. Άλλωστε όλοι γνώριζαν ότι δεν ήταν αυτή που σκότωσε τον Δημήτρη.

Ωστόσο αυτό που μας έκανε να νιώθουμε συμπόνια για εκείνη ήταν το γεγονός ότι βασανίστηκε πολύ όσο ήταν κρατούμενη στις φυλακές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έπρεπε να αντιμετωπίσει τη μοχθηρή Βαγγελιώ!

Δυστυχώς όμως δε θα γλιτώσει γρήγορα από την σκληρή κρατούμενη η οποία όταν μαθαίνει ότι η Αθηνά κυκλοφορεί και πάλι στην Αρεόπολη ελεύθερη θυμώνει και ξεκινά να καταστρώνει νέα σχέδια για την εξόντωσή της.

Υπάρχουν όμως και ευχάριστα για την Αθηνά αφού ο έρωτας της χτυπά και πάλι την πόρτα και μάλιστα στο πρόσωπο ενός όχι ιδιαίτερα φιλικού άντρα. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, η Αθηνά, που τόσο βασανίστηκε στη φυλακή και πλήρωσε για τα λάθη που έκανε, πρόκειται να συναντηθεί και πάλι με τον σκληρό εισαγγελέα της υπόθεσής της που ουσιαστικά την έστειλε στο κελί.

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομίδης έρχεται στη Μάνη αφού η Εύα έχει αναλάβει να του φτιάξει το σπίτι. Έτσι εκείνος έρχεται και πάλι σε επαφή με την γυναίκα που καταδίκασε. Πλέον όμως όλα θα αλλάξουν και το μίσος θα μετατραπεί σε έρωτα!

Τι είχε πει η Άντζελα Γκερέκου για την αποφυλάκισή της

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

https://youtu.be/uH95-MELU9k