Μια εταιρική σύσκεψη για πρώτη φορά θα προκαλέσει αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο Στάθης προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου, ενώ την ίδια ώρα η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά της Ιουλίας.

Η Ιουλία είναι απαρηγόρητη, επειδή πλέον η κόρη της στράφηκε ακόμα πιο έντονα εναντίον της. Ο Στάθης παίρνει το μέρος της κοπέλας και κατηγορεί την Ιουλία ότι για ακόμα μία φορά έκανε επίδειξη της οικονομικής της άνεσης.

Η Χάιδω ανοίγει την καρδιά της στη Μαργαρίτα και της εξομολογείται τον πόνο που νιώθει για τον χωρισμό της από τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, η Αθηνά εκφράζει στην Αμαλία ξεκάθαρα τις αντιρρήσεις της για την παρεμβατικότητά της, κάτι που δεν της αρέσει καθόλου.

Μια παλιά γνωριμία του Λυκούργου, η Λουκία (Δήμητρα Δημητριάδου), έρχεται στην Αρεόπολη και θα ταράξει τα νερά σύμφωνα με το Τηλέραμα. ‘Ολα δείχνουν πως αυτή η γυναίκα-μυστήριο θα έρθει επικίνδυνα κοντά με τον Λυκούργο, προκαλώντας τη ζήλια της Χάιδως…

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα και ο Κουράκος εξακολουθούν να κοντράρονται. Αυτός ο καβγάς Θα τους οδηγήσει στα αληθινά τους συναισθήματα…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που «εξαφανίστηκε» ο Νότης!

MotoGP Μαλαισίας: Ο Μπαστιανίνι κυριαρχεί η κατάταξη παραμένει στα ίδια

ΣΚΑΪ: Αυτούς θα βάλει στο πρωινό μετά το τέλος του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία;