Ενώ η ημέρα του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου φτάνει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, οι Βρεττάκοι «καίγονται». Πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Σωκράτη σαν απειλή και η ξαφνική του επίσκεψη στο σπίτι τους τους ταράζει, μιας που αντιλαμβάνονται ότι η Αγγελική τον έχει συμπαθήσει. Όταν μαθαίνουν ότι έχει ήδη κοινοποιήσει στο ίδρυμα την αγωγή για αναγνώριση της πατρότητας της Αγγελικής, τόσο ο Ισίδωρος όσο και Μαρίνα με τον Μάνο πανικοβάλλονται.

Ο πρώτος, μάλιστα, αρνείται να πάει στο γάμο επειδή νιώθει πολύ πιεσμένος, αλλά και λόγω του Κωνσταντίνου, τον οποίο δεν θέλει ούτε να δει. Η Μυρτάλη, από την πλευρά της, κάνει άλλη μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση της με την Ισμήνη και της ζητά να βρίσκεται και αυτή στο σπίτι όταν θα ντύνεται νύφη.

Όσο για τον Λυκούργο, νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία και Θα την παραδώσει στο γαμπρό. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης βρίσκεται προ σημαντικών αποφάσεων, που μπορεί να αλλάξουν όλη τη ζωή της Αγγελικής, και ο χρόνος τον πιέζει.

Όμως,το στενό μαρκάρισμα που κάνει στους Βρεττάκους έχει εξοργίσει τον Ισίδωρο, που καταφεύγει σε ένα ακραίο μέτρο βάζοντας φύλακες να φρουρούν το σπίτι και να τον κρατούν μακριά. 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση για την 3η σεζον

«Μπαμ» Μαρινάκη με άλλον Βραζιλιάνο για αντι-Μαρσέλο!

Σοφία Χατζηπαντελή – Δημήτρης Σκουλός: Σε αυτό το παιχνίδι πάνε ως κριτές