Ένα νέο πρόσωπο-κλειδί, που έρχεται για να ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα με μια γοητευτική ηρωίδα της σειράς Η Γη της Ελιάς θα προκαλέσει αναστάτωση!

Ποιος είναι όμως ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης; Πρόκειται για έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, το νέο συνεργάτη του Ισίδωρου, που καταφτάνει στη Μάνη αρχικά για επαγγελματικούς λόγους σύμφωνα με το Τηλέραμα.

‘Ωσπου ο έρωτας του χτυπά την πόρτα αναπάντεχα... Γιατί μόλις γνωρίζει την Αθηνά εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και την ευφυΐα της. Τα αισθήματα όμως είναι αμοιβαία, αφού και η Αθηνά γοητεύεται από εκείνον από την πρώτη στιγμή. Στο παρελθόν στάθηκε πολύ άτυχη στα προσωπικά της, αφού πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα. Ούτε καν στο πλευρό του αυταρχικού Ιπποκράτη, που παραδέχεται ότι υπήρξε ο μέντοράς της, κατάφερε να βρει τη γαλήνη και την ευτυχία. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα η προσωπική της ζωη είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Και αυτό γιατί αφοσιώθηκε πλήρως στην ανατροφή της μικρής της βασανισμένης μικρούλας που υιοθέτησε, της Φιλιώς.

Μόλις όμως γνωρίζει τον Τζον, το πάθος ξυπνά μέσα της! Συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πως αισθάνεται τόσο έντονα συναισθήματα για κάποιον!

Παράλληλα, ο Τζον όχι μόνο της εκφράζει ευθέως την έρωτά του, αλλά φαίνεται και να είναι ένας άντρας που ξέρει τι θέλει και αυτό την κάνει να νιώθει σιγουριά.
Η Αθηνά παραμένει ενδόμυχα ανασφαλής, εξαιτίας όσων έχει περάσει στο παρελθόν. Θέλει λοιπόν πολύ να γνωρίσει και η μητέρα της τον Τζον, γιατί εμπιστεύεται πολύ το ένστικτό της. Σύντομα οι δυο τους ταξιδεύουν στο Σούνιο. Η Μαρία ενθουσιάζεται με τον υποψήφιο… γαμπρό. Παρατηρεί κάθε του κίνηση, τον τρόπο που μιλά και πώς συμπεριφέρεται στην Αθηνά. Η Μαρία έμαθε να «διαβάζει» τους ανθρώπους μέσα στη φυλακή και σιγουρεύεται ότι είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος.  Μητέρα και κόρη ξεσπούν σε γέλια και φυσικά η Μαρία… δίνει την ευχή της γι αυτη τη σχέση. Ωστόσο υπάρχει ένα σοβαρό «αγκάθι» για την Αθηνά.’Οσο και αν λαχταρά να ζήσει την ευτυχία, προτεραιότητά της είναι πάντα η μικρή Φιλιώ. Ο Τζον μαθαίνει τα πάντα για τα βάσανα του κοριτσιού και έχει συγκινηθεί με την αυτοθυσία της Αθηνάς.

Χαρούμενη, η Αθηνά αποφασίζει να τον γνωρίσει σιγά σιγά στη μικρή.
Ο Τζον είναι πολύ τρυφερός απέναντί στη Φιλιώ, εκείνη όμως τον αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και του το δείχνει! Είναι ένα πληγωμένο παιδί, γεμάτο φόβους, και την κυριεύει η ζήλια. Τρέμει ότι ο Τζον θα της «φάει» την Αθηνά. Μάταια εκείνη προσπαθεί να την πείσει πως, ό,τι και να γίνει, δεν θα βάλει ποτέ κανέναν πάνω από εκείνη. Είναι η η κόρη της και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Η Φιλιώ, που έχει ταραγμένο ψυχισμό εξαιτίας όσων έχει περάσει, αλλά και του bulling που έχει δεχτεί κατά καιρούς στο σχολείο, αντιδρά με πολύ έντονα ξεσπάσματα, που προβληματίζουν την Αθηνά. Ο Τζον, από την άλλη, κάνει μια πρόταση στην Αθηνά, που την αφήνει άφωνη. Της ζητά να αφήσει για πάντα τη Μάνη και να τον ακολουθήσει στην Αμερική, ώστε εκεί να κάνουν μαζί μια νέα αρχή. Η Αθηνά, γνωρίζοντας ότι η προσαρμογή της Φιλιώς σε μια ξένη χώρα θα είναι πολύ δύσκολη, θα μπει πλέον σε ένα φοβερό δίλημμα!

Συνειδητοποιεί ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον έρωτα και την ψυχική ηρεμία του παιδιού της. Η κατάσταση αυτή δυστυχώς θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για το ζευγάρι που μοιάζει ανυπέρβλητο και μπορεί να τινάξει στον αέρα τη σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Ανέστης αντιμέτωποι-Το μίσος τους και πάλι στην επιφάνεια!

F1 Charles Leclerc: Δεν είναι φήμες κατέχει τελικά το τέρας Ferrari 812 Competizione αξίας 598.000 δολαρίων

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς-Κόβουν την ανάσα τα γεγονότα