Μεγάλες ανατροπές έρχονται στη συνέχεια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς στη ζωή της Βασιλικής. Η κοπέλα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, λόγω του απροσδόκητου θανάτου του Φίλιππου και δεν σταματά στιγμή να κατηγορεί τον εαυτό της, καθώς πριν φύγει ξαφνικά ο άντρας της από το σπίτι και τον βρει αυτή η μεγάλη συμφορά οι δυο τους είχαν καβγαδίσει έντονα.

Παρ’ όλα αυτά, η Βασιλική προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για χάρη της κορούλας της, της Στελλίτσας. Αρχικά, αφοσιώνεται στην επιχείρηση της οικογένειας Στεφανέα και κάθε μέρα δίνει το «παρών» στους πορτοκαλεώνες, θέλοντας να συνεχίσει το έργο του Φίλιππου.

Εν τω μεταξύ, η απουσία της Χάιδως στο μοναστήρι είναι ένας ακόμη λόγος που η Βασιλική καλείται να φανεί δυνατή σύμφωνα με το MyTv και να μην αφήσει την περιουσία της οικογένειας στο έλεος της μοίρας.’Ετσι, σιγά σιγά, η καθημερινότητά της αποκτά μια ρουτίνα, η οποία είναι βοηθητική ώστε να ξεπεράσει τον πόνο που τρώει την ψυχή της. Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη πουλάει το εργαστήριό της και οραματίζεται να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής. Αναζητώντας, λοιπόν, έναν συνέταιρο, προτείνει στη Βασιλική να ανοίξουν μαζί το κέντρο ευεξίας που σχεδιάζει. ‘Ομως η νεαρή χήρα είναι ιδιαίτερα διστακτική με την πρόταση της φίλης της. Ωστόσο, η Ισμήνη δεν το βάζει κάτω και επιμένει, καθώς θεωρεί ότι μια νέα αρχή στη ζωή της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει το πένθος της.

Τελικά, ύστερα από πολλή σκέψη, η κοπέλα πείθεται και συμφωνεί να ανοίξουν μαζί αυτό το κέντρο αισθητικής. Χωρίς καν να το έχει συνειδητοποιήσει, η Βασιλική με τπν κίνησή της αυτή καταφέρνει και γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας στην άκρη τον πόνο και τη θλίψη. Η συναναστροφή της με νέο κόσμο αλλά και οι καινούριες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει της δίνουν δύναμη και όρεξη για ζωή. Μέρα με την ημέρα, τα πάντα αποκτούν νόημα για τη Βασιλική και αφοσιώνεται στη δημιουργική αυτή απασχόληση που τη γεμίζει χαρά και μεγάλη ικανοποίηση.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ


 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

Ψυχοκόρες: Έξι μήνες μετά…