Το τραγικό τέλος ενός αγαπημένου φέρνει η Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια. Ο Φίλιππος δολοφονείται από τον Βαφέα σκορπώντας τη θλίψη στη Μάνη.

Η Χάιδω δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της και κατηγορεί τον εαυτό της για το χαμό του γιου της. Από την άλλη και η Βασιλική είναι σοκαρισμένη από το χαμό του άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο και είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Μετά την τραγική απώλεια του Φίλιππου, ο Μιλτιάδης θα στηρίξει τη Βασιλική όσο κανείς. Η καρδιά του χτυπάει δυνατά για εκείνη όμως δεν τολμά να κάνει κάποια κίνηση να της εξομολογηθεί γιατί σέβεται το βαρύ πένθος της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιφιγένεια Τζόλα στο Τηλέραμα αποκάλυψε το μέλλον του χαρακτήρα της στο πλευρό του Μιλτιάδη. Μάλιστα όπως φαίνεται η σύνδεσή τους θα γίνει στο φινάλε του τωρινού κύκλου. Στο νέο κύκλο επεισοδίων όμως η Βασιλική θα γνωρίσει ξανά τον έρωτα.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο Μιλτιάδης είναι ένα εξαιρετικό παιδί που έχει εκτιμήσει και έχει αγαπήσει πραγματικά τη Βασιλική. Θέλει να τη στηρίξει σε όλα. Από την άλλη η Βασιλική ζει έναν εφιάλτη με το θάνατο του Φίλιππου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σταθεί ο ένας στον άλλον σε αυτή τη δοκιμασία καθώς υπάρχει εκτίμηση μεταξύ τους.

Η γη της ελιάς: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Σαν ψέμα: Η υπόθεση από τη νέα σειρά του OPEN

Survivor 6-4 spoiler: Πόσες ασυλίες θα κερδίσουν Διάσημοι και Μαχητές;

MasterChef: Το Twitter «βούλιαξε» για το… νέο Μπόμπενα!