Μετά τον θάνατο του εισαγγελέα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη ανακαλύπτει ότι πίσω από αυτό το έγκλημα κρύβεται ο Αλέξης και «ξυπνά» απότομα από τον λήθαργο που έχει πέσει, λόγω του έρωτά της για εκείνον και του μίσους που τρέφει για την Αθηνά. Η νεαρή κοπέλα για πρώτη φορά μιλάει στη Μαρίνα για τα αληθινά της αισθήματα και της εξομολογείται το πώς νιώθει το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ, ο Αλέξης μετά τη δολοφονία του Μιχάλη, συνεχίζει τη ζωή του σαν να μη συνέβη τίποτα. Μάλιστα, πιέζει τη σύντροφό του να προχωρήσουν με την επένδυση που σχεδιάζουν να κάνουν με το νέο εστιατόριο, όμως εκείνη έχει αρχίσει να τον φοβάται.

Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί ότι έχει δεσμό με έναν δολοφόνο και αποφασίζει να απαγκιστρωθεί από τον Αλέξη και όσα την πονάνε στη Μάνη.‘Εχει την ανάγκη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της. Μάλιστα, πηγαίνει στην Ιουλία και με δάκρυα στα μάτια, της αποκαλύπτει τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της. Συγκεκριμένα, της λέει ότι σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές της στην εταιρεία των Βρεττάκων και να φύγει από τη Μάνη. Η κοπέλα θέλει να πάει στο εξωτερικό και να κάνει μία νέα αρχή μακριά από όλους και από όλα!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής χαροπαλεύει!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Σασμός: Μπαίνει η Καίτη Γαρμπή στη σειρά;