Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς Η Γη της Ελιάς. Ο Αλέξης, ετοιμάζεται να βάψει ξανά τα χέρια του αίμα. Στόχος του, αυτή τη φορά, είναι ο Μιχάλης Οικονομέας κι αυτό γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Το γεγονός πως ο εισαγγέλεας, ο οποίος έχει στενή και φιλική σχέση με την Αθηνά, του έχει «τρίξει» πολλές φορές τα δόντια εξοργίζει τον νεαρό.’Ετσι, στο ταραγ-μένο μυαλό του Αλέξη, ο Μιχάλης γίνεται έμμονη ιδέα και αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση.’Οπως θα δούμε, προκειμένου να καταφέρει τον σκοπό του, φτιαχνει εναν εκρηκτικο μηχανισμο, ενω αποφασίζει να κρατήσει κρυφές τις προθέσεις του από τη Μυρτάλη.

Μια ημέρα, λοιπόν, τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μιχάλη και όταν εκείνος μπαίνει ανυποψίαστος στο όχημά του γίνεται μία τεράστια έκρηξη και ο εισαγγελέας βρίσκει τραγικό Θάνατο. Η είδηση γίνεται γνωστή σε όλη την Αερόπολη και προκαλεί σοκ στα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ο Κουράκος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει αν πρόκειται για ατύχημα ή για δολοφονική επίθεση.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Χαμός με τα ονόματα που πέφτουν για την θέση του

«Δραστηριότητες για το Πάσχα»: Viral η λίστα που μοίρασε μια δασκάλα στους μαθητές της

Μιμή Ντενίση: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει