Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και οι δύο συγκρατούμενες έρχονται πιο κοντά. Η Αριάδνη είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να προσεγγίσει τη Βασιλική, ενώ ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίνος ζητάει αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή, προκειμένου να δώσει τα χρήματα.

Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και τσακώνεται άγρια μαζί του. Στη συνέχεια ο νεαρός ενημερώνει για το συμβάν τον Λυκούργο, ο οποίος, όπως είναι φυσικό, ταράζεται. Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ α τετ, που της κινεί την περιέργεια. Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη σύμφωνα με το Τηλέραμα, γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη όσο και τον Χρήστο. Η Μαργαρίτα αρχίζει να υποφιάζεται διάφορα για τη χήρα του Τάσου και παράλληλα ανησυχεί για τη Θοδώρα, καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικά.

Η Αθηνά προσπαθεί μάταια να κάνει τη Φιλιώ να δεχτεί τον Τζον και οι συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό, ενώ ο Λυκούργος τού ανακοινώνει πως βγήκε το διαζύγιό του από την Ασπασία.
Η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο. Ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας, για να ζήσουν επιτέλους μαζί ως οικογένεια.

Ο Κωνσταντίνος συνειδητοποιεί πως ο εκβιαστής δεν μπλοφάρει και πως έχει στα χέρια του στοιχεία που τον «καίνε». Η Αμαλία διεκδικεί τη θέση της στην εταιρία και ο Ισίδωρος δείχνει πως έχει αρχίσει να το σκέφτεται. Ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με τη Βασιλική, ενώ προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη. Οι αναρτήσεις της Άννας στα social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στόχο ληστών και ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνεται, και η Ισμήνη, με πολύ αυστηρό ύφος, την κρούει τον κώδωνα.

Στο μεταξύ, η Φιλιώ εξαφανίζεται από το σπίτι, και η Αθηνά με την Αναστασία χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η εξαφάνιση της μικρής έχει αναστατώσει την Αθηνά, η οποία ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Στάθης και η Αριάδνη τακτοποιούνται στο σπίτι της Ιουλίας και, έχοντας ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, συνεχίζουν τη συγκατοίκησή τους χωρίς σκιές.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ-Η Αλεξάνδρα στα όρια της τρέλας!

F1: Verstappen, ακούστε Leclerc: “Λοιπόν, χωρίς Red Bull…”

Η Μάγισσα: Μακελειό στον πύργο των Λασκαραίων-Βάφεται με αίμα η σειριά τους!