Άκρως ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάς, σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Η γη της ελιάς: Πανικός με Κουράκο – Ευτυχία για την δολοφονία του Ανέστη

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται αν βρεθεί ο Αστυνόμος Κουράκος και η Ευτυχία με αφορμή την δολοφονία του Ανέστη που μοιάζει ένα άλυτο μυστήριο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο tivi σίριαλ και την δημοσιογράφο, Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου ο πρωταγωνιστής της ιστορίας από την Μάνη, Αλέξανδρος Μαρτίδης, η συνέχεια θα είναι ανατρεπτική.

Σε ερώτηση για το αν ο Κουράκος μάθει εν τέλει πως η Ευτυχία κρύβεται πίσω από τον φόνο, εκείνος απάντησε πως θα γίνει ένας πραγματικός χαμός!

Όλα θα έρθουν τούμπα μόλις μάθει την αλήθεια, κάτι που θα τον οδηγήσει σε αδιέξοδο γιατί νιώθει ισχυρά συναισθήματα για την Ευτυχία.

Βέβαια, ο Αλέξανδρος Μαρτίνης απέφυγε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω, με την συνέχεια στη Γη της ελιάς να αναμένεται συναρπαστική!