Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο ‘Αρης πλησιάζει την Ισμήνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και την προειδοποιεί να έχει τον νου της. Τελικά, όταν πηγαίνουν στην Αθήνα, ο άντρας την προσεγγίζει ερωτικά, ενώ στη Μάνη η ‘Αννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη.

Συγχρόνως, ο Κουράκος εκνευρίζεται, καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών αποδεικνύεται ψευδές. ‘Ομως αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο Βαγιάκος είναι πλέον τσιράκι του Δημοσθένη και πρόλαβε να τον ειδοποιήσει έγκαιρα για να μην τους πιάσουν.

Λίγο αργότερα σύμφωνα με το MyTV, ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών και αποφασίζει να το διερευνήσει, ενώ ο Κουράκος εκφράζει ακόμη μία φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα. Την επόμενη μέρα, η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη λέγοντάς του ότι είχε καλέσει στο σπίτι της τη Δήμητρα και τον Ορέστη για να φάνε μαζί.

‘Υστερα από λίγες ημέρες, ο Κουράκος βλέπει πάλι την υπαστυνόμο με τον γυμναστή στον δρόμο και της ζητάει τον λόγο, γεγονός που τους οδηγεί σε μεγάλο καβγά. Στην Καλαμάτα τώρα, η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Μάλιστα, φεύγει απο το σπίτι του μέσα στη νύχτα και επιστρεφει το πρωί, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη φασαρία με την Ασπασία, η οποία δεν πιστεύει πια τις δικαιολογίες του.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!