Τώρα που περιμένει το μωρό του Στάθη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Ιουλία διεκδικεί τη θέση που της αναλογεί στη ζωή του, όμως εκείνος φοβάται να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της. Την τελευταία φορά που προσπάθησαν να ζήσουν μαζί, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν και τώρα η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού υπάρχει κι ένα παιδί στη μέση.

Παρ’ όλα αυτά, η εγκυμοσύνη αναπόφευκτα τους φέρνει πιο κοντά και τους βοηθά να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ο Στάθης γίνεται πολύ στοργικός μαζί της και τη φροντίζει όπως μπορεί, προκαλώντας τη ζήλια της Αριάδνης. Ζήλια όμως πιάνει και τη Βασιλική με την Αρετή, μόλις μαθαίνουν πως η κοπέλα πήρε τελικά το επίθετο Καπερνάρου.

Παρόλο που νιώθει πια πολύ οικεία με τον πατέρα της, η Αριάδνη παραμένει αμετάπειστη και σκληρή απέναντι στην Ιουλία και ο τρόπος που της συμπεριφέρεται φέρνει τον Στάθη σε πολύ δύσκολη θέση. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα προσπαθεί να παρηγορήσει τη Θεοδώρα, που ζει την πρώτη της ερωτική απογοήτευση, και μένει άναυδη όταν η μικρή τής αποκαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Παρασκευά! ‘Οσο για την Αθηνά, επισκέπτεται τη Μαρία στο Σούνιο κι εκεί έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη! Η μητέρα της έχει γράψει ένα βιβλίο και της το δίνει να το διαβάσει, χωρίς όμως να της πει ότι είναι αυτοβιογραφικό.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA