Η Ιουλία είναι αποφασισμένη να κρατήσει τήν υπόσχεση που έδωσε στον αδελφό της στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, να μην συνεχίσει να βλέπει τον Γρηγόρη και κόβει κάθε δεσμό με τον αγαπημένο της. Όμως ο Γρηγόρης εναντιώνεται σε αυτή την απόφαση, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί τη ζωή του χωρίς την Ιουλία.

Γι’ αυτό και πάει να βρει τον Ρήγα και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Του λέει ότι δεν μπορεί να αναγκάσει την Ιουλία να μείνει μακριά του γιατί αγαπιούνται!

Ο Ρήγας του απαντάει λέγοντας να μην την ξαναπλησιάσει γιατί διαφορετικά θα τον σκοτώσει όπως ο πατέρας του σκότωσε τον δικό του!

Οι δύο άντρες πιάνονται στο χέρια, ενώ η Ιουλία προσπαθεί να τους χωρίσει. Αλλωστε αυτό ήταν ακριβώς που ήθελε να αποφύγει, μια σύγκρουση ανάμεσα στον αδελφό της και τον Γρηγόρη που μπορεί να φέρει ολέθρια αποτελέσματα.

Το προξενιό Γιωργίκη και Ιουλίας προχωράει, αλλά αυτό οδηγεί σε σύγκρουση τον Προβιό με τη Χάδω, που δεν θέλει τη νύφη. Η Ιουλία, με τη σειρά της έχει τους φόβους της για τον γάμο, αλλά η Στάσα την καθησυχάζει λέγοντας ότι ο Προβιός είναι άρχοντας και θα την έχει σαν βασίλισσα.

Λίγο αργότερα ο Γιωργίκης στέλνει ένα δώρο στην Ιουλία και η Στάσα που χαίρεται πολύ γι αυτό, ετοιμάζει τραπέζι για να γνωριστούν καλύτερα. Η οικογένεια Σκουταρη βρίσκεται σε αναβρασμό για τις ετοιμασίες του προξενιού. Ο Γιωργίκης, με τη σειρά του, ζητά από τον Στασινόπουλο να τον συνοδεύσει στην επίσκεψη στο σπίτι της Στάσας, καθώς η αδελφή του δεν θέλει να πάει.

Στο τραπέζι αποφασίζει να παρευρεθεί τελικά και η Χάδω, παραμένοντας ωστόσο αντίθετη στο προξενιό.

Στο αρχοντικό, η Στεφανία ανησυχεί για την αντίδραση του Χρήστου, όταν μάθει την αλήθεια για το προξενιό της Ιουλίας, την ώρα που εκείνος, συνεχίζει τις συζητήσεις του με τον Επιφάνειο, σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από τους εφιάλτες του. Και καθώς στο σπίτι της Στάσας όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός, ένα κόσμημα που φοράει η Ιουλία, θα προκαλέσει μια δυσάρεστη έκπληξη στη Χάδω.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτοί μπαίνουν στη φυλακή-Τους «τελειώνει» ο Γιακωβάκης!

Το καθιερωμένο γεύμα των οδηγών F1 στο τέλος της σεζόν και κάποιοι λείπουν…

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος διαλύει τα πάντα-Λέει την τελευταία του κουβέντα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου!