Τελικά η Ισμήνη στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, εκτός εαυτού πραγματοποιεί την απειλή της και φεύγει από το σπίτι. Ο Λυκούργος ενημερώνεται έκπληκτος για το χωρισμό της κόρης του. Θυμωμένος ζητάει εξηγήσεις από τον Κωσταντίνο. Όταν όμως ακούει τα γεγονότα από την σκοπιά του αλλάζει γνώμη.

Σε μια προσπάθεια να μεταπείσει την κόρη του ο Λυκούργος ζητάει από την Χάιδω να της μιλήσει αλλά δυστυχώς η Ισμήνη επιμένει στον χωρισμό. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Αθηνά μαθαίνει ότι η Μαρία σκοπεύει να επικαλεστεί μία ψεύδη δικαιολογία προκειμένου να μην πάει στο γάμο, λόγω του βιβλίου και αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον αναβάλει.

Ο Δημοσθένης κάνει ένα δώρο στον Παρασκευά και εκείνος αυτή τη φορά το δέχεται. Η Χάιδω με την Βασιλική αρχίζουν να ψάχνουν για καινούργιο σπίτι. Αργότερα η Χάιδω προχωρά σε μία κατάθεση ψυχής στον αστυνόμο Κουράκο, αφού αυτός ήταν που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της.

Η Νάνσυ λέει κάτι στην Φιλιώ κάτι που την στεναχωρεί πάρα πολύ και οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση. Στο μεταξύ η Νάνσυ γνωρίζει το Μάνο και ο Ισίδωρος διαπιστώνει πως υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ ανάμεσα τους.

Όταν μάλιστα μαθαίνει πως βγήκαν για φαγητό θυμώνει και ζητά από το γιο του να κρατήσει τις αποστάσεις του. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Αρετή εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την ενημερώνουν ότι θα γυρίσει δική της εκπομπή.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Spoiler 21/6: Αυτά τα χρήματα έχουν κερδίσει οι τέσσερις φιναλίστ έως τώρα

Οι κορυφαίοι 15 αναβάτες αρκετά γρήγοροι για να κερδίσουν στο Mugello την περασμένη σεζόν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές