Ο Λυκούργος στη σειρά Η Γη της Ελιάς πέφτει κάτω αναίσθητος και η Χάιδω έντρομη καλεί ασθενοφόρο καθώς πιστεύει ότι μπορεί να έχει πάθει έμφραγμα. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφού αποκλείουν πρόβλημα στην καρδιά, τον υποβάλλουν σε εξετάσεις. Ολοι βρίσκονται δίπλα του και ανησυχούν, καθώς η εικόνα του δεν είναι καλή. Κάποιες από τις εξετάσεις βγαίνουν και ο γιατρός ανακοινώνει στην Ισμήνη και την Χάιδω τα δυσάρεστα νέα για τον Λυκούργο. Ότι το ήπαρ του είναι κατεστραμμένο και η ζωή του κινδυνεύει άμεσα!

Η Ισμήνη καταρρέει. Ο πατέρας της είναι το στήριγμά της, ειδικά τώρα που έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο. Η ίδια ξεσπά σε αναφιλητά αφού λέει ότι δεν θα το αντέξει αν πάθει κάτι!

Τα νέα μαθαίνονται σε όλο το χωριό για την άσχημη κατάσταση της υγείας του Λυκούργου και όλοι βυθίζονται στη θλίψη. Παράλληλα, τόσο η Χάιδω όσο και ο Στάθης προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να του συμπαρασταθούν.

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος που φυσικά έχει μάθει τα δυσάρεστα, αψηφά τα πάντα και πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον πρώην πεθερό και να συμπαρασταθεί στην Ισμήνη που ταράζεται!

 

Του ζητάει να φύγει αλλά εκείνος της λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση γιατί ο Λυκούργος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά και σέβεται! Την ίδια ώρα και ο Λυκούργος ζητά τον Κωνσταντίνο για να συντάξει τη διαθήκη του ενώ παράλληλα λέει σε όλους ότι δε θέλει κανείς να μπει σε κίνδυνο και ταλαιπωρία! Η κατάσταση όμως επιδεινώνεται και κανείς τελικά δεν είναι συμβατός!

Ο Λυκούργος που καταλαβαίνει το τέλος λέει στον Κωνσταντίνο ότι αφήνει ευχή και κατάρα να τα ξαναβρούν με την κόρη του. Και εκεί που οι ελπίδες τελιώνουν βρίσκεται ένας άγνωστος δότης που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο ο οποίος κρυφά από όλους κάνει το τεστ και αποδεικνύεται ο σωτήρας του Λυκούργου!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;