Η Αθηνά, παρότι ερωτευμένη με τον Τζον στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, βάζει στην άκρη τα αισθήματά της στα επόμενα επεισόδια, και αποφασίζει να χωρίσει για χάρη της Φιλιώς, κάτι ομως που δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς μια αναπάντεχη κίνηση του Τζον θα ανατρέψει τα πάντα.

Η κακή διάθεση της Φιλιώς και οι αντιδράσεις της στη σχέση της Αθηνάς, την αναγκάζει να πάρει μία πολύ δύσκολη και επώδυνη απόφαση.

Λίγο πριν φύγει ο Τζον για την Αμερική, καλείται να του δώσει μία απάντηση για το αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Η Αθηνά αν και θέλει όσο τίποτα αυτή τη σχέση, βάζει πάνω απ΄όλα τη Φιλιώ και αποφασίζει και αποφασίζει να λήξει τον δεσμό της με τον Τζον. Εκείνος φυσικά πληγώνεται με αυτή της την απόφαση από την άλλη όμως την καταλαβαίνει.

Λίγο αργότερα η Αθηνά του τηλεφωνεί στην Αμερική και εκείνος της ζητά να τον ξεχάσει για να είναι ελεύθερη.

Οι μέρες περνάνε και ο Τζον είναι άφαντος με αποτέλεσμα η Αθηνά να αρχίσει να τον σκέφτεται όλο και πιο πολύ και μάλιστα να φοβάται μήπως πήρε τη λάθος απόφαση. Λέει μάλιστα στη Μαργαρίτα ότι πέρασε τόσος καιρός και δεν την πήρε καν τηλέφωνο!

Η Μαργαρίτα, από την άλλη, της το λέει έξω από δόντια και απορεί τι πραγματικά ήθελε! Να πέσει στα πόδια της και να την παρακαλεί;

Έχουν περάσει ήδη 15 μέρες και ο Τζον δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ η Αθηνά δείχνει να έχει πλέον παραιτηθεί από κάθε προσδοκία, ώσπου ξαφνικά χτυπάει η πόρτα του σπιτιού της. Η Αθηνά ανοίγει και της κόβονται τα πόδια. Ο Τζον είναι μπροστά της και με ανοιχτά τα χέρια για να την πάρει αγκαλιά, της λέει ότι αποφάσισε να γίνει Μανιάτης! Η Αθηνά τρελαίνεται μόλις τον βλέπει. Πέφτει στην αγκαλιά του και όπως θα δούμε στη συνέχεια, η σχέση τους θα βαδίσει σε πιο σίγουρο δρόμο, ενώ η Φιλιώ τελικά θα τον αποδεχτεί!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!