Οι ανατροπές είναι αυτές που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού στη Γη της Ελιάς κι αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους η σεναριογράφος της σειράς, Βάνα Δημητρίου.

‘Ετσι, στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον Ισίδωρο να δέχεται ένοπλη επίθεση από τους μπράβους ενός εργολάβου σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, επειδή δεν δέχτηκε να χρηματιστεί και να του δώσει ένα έργο.Την τελευταία στιγμή όμως, η Αμαλία θα μπει μπροστά του για να τον προστατεύσει, αλλά ο αδίστακτος εκτελεστής έχει ήδη πατήσει τη σκανδάλη…

Η νεαρή πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος! Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή και ευτυχώς τα καταφέρνουν!

Ο Ισίδωρος βρίσκεται διαρκώς δίπλα της. Νιώθει τύψεις για την περιπέτειά της και, φυσικά, δεν μένει ασυγκίνητος από την αυτοθυσία της… Σιγά σιγά, η σχέση τους γίνεται πιο τρυφερή και περνά σε άλλο επίπεδο… 

Στο αποψινό επεισόδιο ωστόσο, ο Κουράκος και η Δήμητρα νιώθουν αμηχανία μέσα στο Τμήμα. Ο Μάνος, απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό, ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου. Εκείνος μιλά στη Μαρίνα, αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στάθης, βλέπει τη στάση της Ασπασίας και του Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους συνετίσει για να μην γαντζωθούν πάνω του. Η Μαργαρίτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που της δίνει τις απαντήσεις για την επίθεση και τις απειλές που δέχεται. Η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Στάθης και η Ιουλία μαθαίνουν ποια είναι η κόρη τους και ότι ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Χάρης Δούκας: Έχω κάνει γυμνισμό – Έψαξα κινητό και δεν μου βγήκε σε καλό

F1: Ο Σέρχιο Πέρεθ έδωσε «τελεσίγραφο» 5 αστέρια με τα οποία η Red Bull θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει

Στέφανος Κασσελάκης: Τους ζητάει 7,5 εκατομμύρια δολάρια