Ο Ισίδωρος για κάποιο λόγο δείχνει να αποφεύγει την Αμαλία στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.  Συνεχώς της λέει: «Πήγαινε εσύ, εγώ Θα μείνω, έχω δουλειά» ή όταν φεύγει και εκείνη επιμένει να πάει μαζί του στο ταξίδι του, της έχει πει ορθά-κοφτά: «Δεν Θέλω. θέλω να είμαι μόνος». Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ισίδωρος είναι ένας χαρακτήρας μετρημένος που δεν σηκώνει πολλά-πολλά. Όμως το να αποφεύγει συνεχώς να παίρνει τη γυναίκα του μαζί του και να θέλει να είναι μόνος, έχει αρχίσει να δημιουργεί υποψίες και ερωτηματικά. Όπως θα δούμε, ο Ισίδωρος φεύγει για άλλη μια φορά ταξίδι. Την ίδια στιγμή όμως, ο Mάvoς και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως ο Ισίδωρος έχει πει ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο: «Γιατί να μας πει ψέματα;» αναρωτιούνται κι αρχίζουν να βάζουν με το μυαλό τους διάφορα.

Λίγο αργότερα που το ξανασυζητάνε, η Μαρίνα και ο Mάvoς αναρωτιούνται: «Μήπως ο Ισίδωρος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που μας το κρύβει;», λένε αναστατωμένοι. Και μάλιστα ο Μάνος το σκέφτεται ακόμα πιο σοβαρά: «Μπορεί, δεν είναι απίθανο. Τον ξέρω τον πατέρα μου. Αποκλείεται να μας έλεγε κάτι, είναι τόσο υπερήφανος που δεν θα ήθελε να μας στενοχωρήσει», λέει στη Μαρίνα, με την οποία συνεχίζει να έχει προβλημστα και να αισθάνεται δυσφορία,  καθώς καταλαβαίνει ότι τον επιτηρεί για τις αμφεταμίνες.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος τηλεφωνεί από το Λονδίνο και τους ανακοινώνει: «Τελικά δεν θα επιστρέψω. Σκέπτομαι να μείνω μερικές μέρες ακόμα. Δεν ξέρω πότε Θα γυρίσω, όταν θα το αποφασίσω θα σας πω» και αυτό το τηλεφώνημα ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Μάνο και τη Μαρίνα. «Μάνο, κάτι συμβαίνει. Φοβάμαι για τη ζωή του, αν έχει κάτι πρέπει να το μάθουμε. Μήπως να μίλαγες με την Αντιγόνη;», του προτείνει.

Όλα αυτά ωστόσο είναι εικασίες, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβει ο Ισίδωρος κι αν τα ταξίδια αυτά έχουν να κάνουν με κάποιο πρόβλημα υγείας ή με κάτι άλλο που ερευνά ο Ισίδωρος και ίσως να έχει να κάνει με την Αμαλία, η οποία μάλιστα συνεχίζει να κοντράρεται με τον Μάνο, ο οποίος ξεπερνάει ξανά τα όρια.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία- Χάνει το μωρό από τα βασανιστήρια!

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τελικά θα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης το κύπελλο του Conference League στον Βαγγέλη Μαρινάκη αν κερδίσει ο Ολυμπιακός

Fanagusta: Τέλος Μάικλ και Σιμώνη- Εκείνη τον εγκαταλείπει