Η μικρή Αγγελική στη σειρά Η Γη της Ελιάς του MEGA, αρχίζει να προκαλεί εντάσεις στην οικογένεια Βρεττάκου μόνο με την παρουσία της! Η Αντιγόνη ομολογεί στην Ισμήνη ότι ζηλεύει το δέσιμο της Μαρίνας με το κοριτσάκι  ενώ την ίδια ώρα, η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας. Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο, αλλά και την ίδια την Αθηνά που είναι με την πλάτη στο τοίχο, καθώς οι συγκρατούμενες της τής κάνουν τη ζωή μαρτύριο ενώ σύντομα μία από αυτές τη μαχαιρώνει. Ωστόσο η ίδια αναρρώνει, επιστρέφει στη φυλακή αλλά το κλίμα είναι εχθρικό. Στο μεταξύ, οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της μεγαλώνουν, ενώ ο ίδιος δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του…

Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο δείχνουν να αναπτύσσουν μια φιλία που θα αντέξει στον χρόνο. 

Ο τραυματισμός της Αθηνάς έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και στη Μαργαρίτα, που αποφάσισαν μην το πουν στη Μαρία.

Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη ενώ σύντομα θα τον βρει να… κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της! Αν και την παραμελεί αρκετά, δεν κρύβει την ενόχλησή του και ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη. Εκείνη φυσικά δεν παραδέχεται πως την έχει γοητεύσει. Αντιθέτως, τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Ωστόσο ο Χρήστος αρχίζει να την υποψιάζεται. Η Μυρτάλη στο μεταξύ είναι διχασμένη αφού έχει συναισθήματα και για τους δύο άντρες.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Στη φυλακή η Νατάσσα Μποφίλιου-Σκορδά και Μουζουράκης θα σώσουν την πρεμιέρα!

Η γυναίκα για την οποία χώρισε τη Σακίρα ο Ζεράρ Πικέ, είναι ακόμη πιο όμορφη! (pics)

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον πατέρα της μικρής Αγγελικής-Την διεκδικεί και την παίρνει μαζί του!