Ο Ισίδωρος τηρεί κατά γράμμα το σχέδιο της αστυνομίας και αφήνει τα χρήματα σε ένα ερημικό σημείο στη Γη της Ελιάς. Σε λίγα λεπτά εμφανίζεται ο εκβιαστής και η αστυνομία συλλαμβάνει τον κακοποιό που πηγαίνει να πάρει τα χρήματα για λογαριασμό τού Δημοσθένη. Την ίδια ώρα, η Αθηνά διαβάζει το βιβλίο που έγραψε η Μαρία, αλλά μέσα στις σελίδες του την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Στο μεταξύ, η Αρετή δέχεται απρόσμενη επίσκεψη από έναν άντρα στο μαγαζί που δεν της είναι αδιάφορος και στο μυαλό της πάλι έρχονται αυτά που της είχε πει η Χρυσούλα: «Βρε λες;», σκέφτεται όταν εκείνος φεύγει. Τέλος, ο Δημοσθέvης είναι έξαλλος με την έκβαση της υπόθεσης του εκβιασμού και τα βάζει με τον Κουράκο, ενώ ο Βαγιάκος του λέει ότι έχει ιδέα για ξεφορτωθούν από την Αρεόπολη τον Κουράκο και τη Δήμητρα!

Στο μεταξύ ο Στάθης φροντίζει λίγο παραπάνω την Ιουλία, γεγονός που προκαλεί τη ζήλια της Αριάδνης, ενώ την ίδια ώρα η Βασιλική και η Αρετή μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πήρε το επίθετο του πατέρα της. Η Βασιλική αναρωτιέται με το θράσος της ενώ η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να τη δηλητηριάσει κι άλλο λέγοντας της πως και εκείνη τράβηξε τα πάνδεινα όσο ήταν στο πλευρό του.

Την ίδια ώρα ο Πότης και ο Αποστόλης οδηγούνται στο κρατητήριο και ο Λυκούργος σπεύδει να τους υπερασπιστεί ενώ η Αριάδνη συνεχίζει να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Ιουλία φέρνοντας τον Στάθη σε δύσκολη θέση.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Νύχτα πάθους για Αλίκη και Γιώργη!

Πλουσιότεροι της F1: Ο δισσεκατομυριούχος Wolff βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

Τηλεοπτικές σειρές με ημερομηνία λήξης: Αυτές είναι που τελειώνουν