Η Αντιγόνη στη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς έκρυβε εδώ και καιρό ένα μεγάλο μυστικό αφού όπως αποκαλύφθηκε έχει παιδί! Μάλιστα, η νεαρή γιατρός το έχει δώσει για υιοθεσία!

Από τότε η Αντιγόνη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα σύμφωνα με το TiVi σίριαλ και όσα θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια. Συγκεκριμένα ο Μάνος αποκαλύπτει το μυστικό της στον πατέρα τους τον Ισίδωρο ο οποίος θυμωμένος την καλεί στο σπίτι και απαιτεί με έντονο τρόπο τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Οι ισορροπίες διαταράσσονται στην οικογένεια Βρεττάκου καθώς ο Ισίδωρος και ο Μάνος δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη της να γεννήσει το παιδί της και επειδή το ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Μάλιστα ο Ισίδωρος αντιδρά με πολύ σκληρό τρόπο και την διώχνει από το σπίτι του. Σε σύγκρουση Έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο καθώς εκείνη υποστηρίζει με κάθε τρόπο την Αντιγόνη ενώ ο άντρας στέκεται στο πλευρό του πατέρα του.

Η Γη Της Ελιάς:Σκληρή η Ισμήνη!

Η Αντιγόνη προσπαθεί να προσεγγίσει το Μάνο και να του εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα αλλά δυστυχώς δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε. Κάθε μέρα που περνάει ο Ισίδωρος εξακολουθεί να κρατά όλο και πιο σκληρή στάση απέναντι στην κόρη του.

Παράλληλα ψάχνει να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της για αυτό το λόγο ζητάει από το Μάνο να τον φέρει σε άμεση επαφή με τον ντετέκτιβ. Στο μεταξύ Αντιγόνη αγνοώντας την παραπάνω κίνηση του πατέρα της βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία ενώ η Ισμήνη ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση μαζί της.

Δείτε το trailer της επιτυχημένης δραματικής σειράς!

Διαβάστε το επεισόδιο που προβάλλεται στις 8/5

Η Εύα δείχνει πρόθυμη να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη και το συζητάει με τον αδελφό της. Η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει, και οι δύο πλευρές προβάρουν τις θέσεις τους. Ο Ιάκωβος, μετά από μήνες επιμονής, καταφέρνει να κάμψει τις αντιστάσεις της Αθηνάς.

Διαβάστε το επεισόδιο που θα προβληθεί στις 9/5

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του υπήρξε προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη. Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του. Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να μην τον αντιμετωπίζει πια εχθρικά. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος μαθαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης κι έτσι η Ιουλία προχωρά σε νέα σειρά εξετάσεων. Ο Φίλιππος και ο Αλέξης πηγαίνουν για ψάρεμα. Εκεί, ο Φίλιππος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να του πει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της, αλλά εκείνη αρνείται. Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα.