Στα προσεχή επεισόδια του σίριαλ Η Γη της Ελιάς όλα τα φώτα πέφτουν στην οικογένεια Καπερνάρου. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες για τη σειρά του MEGA,ο Στάθης συγχωρεί τη Βασιλική, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την Αρετή και το Στέφανο. Την ίδια στιγμή ο τελευταίος τρελαίνεται από τη ζήλια του για τη σχέση που έχει συνάψει η Μυρτάλη με το Νικήτα…

 

Ο Στάθης αφότου αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Ιουλία, είδε τη ζωή του να αλλάζει. Μόνο που το πιο ισχυρό χτύπημα το δέχθηκε από τη μονάκριβη του κόρη, τη Βασιλική, η οποία ένα βράδυ τούς εγκατέλειψε, για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια με τον Φίλιππο Στεφανέα.

Έκτοτε ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος όπως έχουμε παρακολουθήσει, τη διαγράφουν από τη ζωή τους και, όπως της έχουν πει, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση ούτε με εκείνη ούτε με τον παραλίγο δολοφόνο του τελευταίου. Σύμφωνα με πληροφορίες  η σκληρή στάση του Στάθη αλλάζει προς την κόρη του μετά τη γέννηση του μωρού της. Ο άντρας λυγίζει, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στην Αρετή και στον Στέφανο, οι οποίοι, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, του επιτίθενται που επιχειρεί να προσεγγίσει τη Βασιλική. Ωστόσο, η τελευταία παίρνει μία σημαντική απόφαση. Προσπαθεί να πλησιάσει τον πατέρα της και να του εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να τους εγκαταλείψει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαλακώνει

Η πρώτη συνάντησή τους γίνεται σε αμήχανο κλίμα και τα συναισθήματά του είναι έντονα. Όπως αποδεικνύεται, όμως η αγάπη του Στάθη για την κόρη του τα νικάει όλα. Έπειτα από πολύ κόπο, καταφέρνουν να βρουν κάποια κοινά σημεία στα δύσκολα ζητήματα που τους χωρίζουν. Αυτά έχουν να κάνουν τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης δείχνει να μαλακώνει σιγά-σιγά απέναντι στη Βασιλική και να κατανοεί κατά κάποιον τρόπο όσο έκανε. Μάλιστα, όπως θα δούμε, της εξομολογείται ότι ναι μεν τη συγχωρεί, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορεί να τη δεχτεί ξανά στην οικογένειά τους, καθώς η ΑρΣτα προσεχή επεισόδια του σίριαλ Η Γη της Ελιάς όλα τα φώτα πέφτουν στην οικογένεια Καπερνάρου. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίεςετή και ο Στέφανος είναι ανένδοτοι.

Η Βασιλική έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία έχει συγκρατημένη χαρά και από την άλλη μια θλίψη. Στη συνέχεια, η Χάιδω και ο Φίλιππος εξηγούν στην κοπέλα ότι καλό είναι να σκέφτεται θετικά. Έγινε το πρώτο βήμα με τον αγαπημένο της πατέρα και, ενδεχομένως, να ακολουθήσουν και η μητέρα της με τον αδελφό της. Σύντομα, μάλιστα, τη θλίψη της μετριάζει ο ερχομός του μωρού της στο σπίτι μετά τη νοσηλεία του στη θερμοκοιτίδα. Στο μεταξύ, ο Στάθης μιλάει στην Αρετή και στον Στέφανο για τη συνάντησή του με τη Βασιλική και προσπαθεί να τους δείξει τη φωτογραφία του νεογέννητου σε μία προσπάθεια να κατευνάσει την οργή τους.

Όμως, ακόμη μία φορά, θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή στάση τους, καθώς είναι αποφασισμένοι να μη συγχωρήσουν την κοπέλα που δημιούργησε οικογένεια με τον παραλίγο φονιά του αδελφού της. Αντίθετα, ο Στάθης τούς ξεκαθαρίζει πως εκείνος θα σταθεί στο πλευρό της κόρης του.