Απρόβλεπτη είναι η συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, όπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αρετή αποφασίζει να φτάσει στα άκρα τη σχέση της με τον Στάθη και να τον πετάξει στον δρόμο. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Ιάκωβο και τον Ισίδωρο ότι, αν εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση με τη διαθήκη, θα στείλει τον τελευταίο στη φυλακή!

Η Αρετή, μετά τις προσπάθειες που έκανε για να σώσει τον γάμο της με τον Στάθη, δείχνει να μην έχει άλλα αποθέματα αντοχών και να αναθεωρεί τη συμπεριφορά της απέναντι του. Αιτία για αυτό,  είναι η ήπια στάση που κρατάει ο άντρας στην πολύκροτη δίκη του Φίλιππου, καθώς και η αποκάλυψη της ταυτότητας της ερωμένης του.

‘Εκτοτε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να λογαριαστεί μαζί του. Η Αρετή ενημερώνει τον Στέφανο σχετικά με τη σχέση του πατέρα του και εκείνος γίνεται έξω φρενών, ενώ, με τη σειρά του, του ανακοινώνει πως δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι του στους ελαιώνες τους.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τα παίρνει όλα!

Στη συνέχεια, ο Στάθης ζητάει τον λόγο από την Αρετή για τη στάση του γιου τους κι εκείνη, αφού του εξηγεί γιατί συνέβη αυτό, του ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο και πως θα κινηθεί δικαστικά για να πάρει πίσω κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει.

Κάτι για το οποίο τον είχε προειδοποιήσει. Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης δεν δίνει την πρέπουσα σημασία θεωρώντας ότι είναι λόγια του αέρα, και συναντάει τον Ιάκωβο για να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελί ξει ς στην οικογένειά του.

Τότε εκείνος τον προτρέπει να μετακομίσει πριν χειροτερέψουν κι άλλο τα πράγματα ή, ακόμα καλύτερα, να συγκατοικήσει με την Εύα και να προχωρήσουν τη σχέση τους.

Λίγη ώρα μετά, ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Ειδικά  απέναντι στη γυναίκα. Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με τη λεκτική επίθεση του Στέφανου στην Εύα και τον βάζει στη θέση του, ενώ η τελευταία εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής και την προειδοποιεί να σταματήσει να την διαβάλλει διότι δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα. Σύντομα, μάλιστα τα χειρότερα έρχονται για τον Στάθη όταν λαμβάνει στα χέρια του την περιβόητη  αγωγή διαζυγίου και συνειδητοποιεί πως η Αρετή έκανε πράξη την απειλή της και διεκδικεί κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει, αφήνοντάς τον στο δρόμο!

Το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής