Η σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τα όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια! Ο Αντρέας Γεωργίου έχει τον… τρόπο να κρατά τον θεατή σε αγωνία και αυτό κάνει όπως είναι φυσικό τη σειρά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!

Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια;

Η Μυρτάλη παίρνει την απόφαση να πάει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Ο Στάθης από την άλλη δεν κάνει τη χάρη στην Αρετή που τον κυνηγάει. Αντίθετα,  ξεκινά να φλερτάρει την Εύα. Αντιγόνη και Δημήτρης χωρίζουν και πάλι για τα ψέματα που λέει συνεχώς ο δεύτερος. Η Άννα ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις. Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Η Γη της Ελιάς

Εύα και Στάθης θα έρθουν πολύ κοντά. Εκείνος προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και προχωρά ερωτικά μαζί της. Θα μπορέσει να ξεπεράσει την Ιουλία; Ο Ανέστης, μεθυσμένος, κάνει επίθεση στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Εκείνη την ώρα πέρνα τυχαία από το σημείο η Μαρίνα. Βλέπει τι γίνεται και δε διστάζει να χτυπήσει με μία πέτρα τον Ανέστη. Θα τα καταφέρει να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του; Η Αντιγόνη μετά από έναν καυγά που κάνει με τον Ισίδωρο, μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό, και χωρίς να το περιμένει κανείς, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Στάθης και Βασιλική συναντιούνται τυχαία στο δρόμο. Εκείνος τα χάνει! Δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί ή να θυμώσει.