Η Γη της Ελιάς: «Φεύγει» για να παρουσιάσει το X-Factor-Ποιος είναι; Η μεγαλύτερη ανατροπή που θα μπορούσε να κάνει το MEGA για το μουσικό σόου X-Factor είναι πραγματικότητα! Όλα τα προγνωστικά έπεσαν έξω και κανείς δεν περίμενε αυτόν τον παρουσιαστή. Πρόκειται άλλωστε για έναν καλλιτέχνη ο οποίος ποτέ δεν έχει καταπιαστεί με την παρουσίαση. Επιπλέον ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό στο κανάλι ότι αυτός θα κρατάει τα… ηνία του σόου!

Το μουσικό τάλεντ σόου που το γνωρίσαμε αρχικά από τον ΣΚΑΪ θα παρουσιάζει ο Ανδρέας Γεωργίου πρωταγωνιστής αλλά και σεναριογράφος εξαιρετικά δημοφιλών σειρών. Μία από αυτές είναι και η φετινή επιτυχημένη σειρά Η Γη της Ελιάς.

H ανακοίνωση του ΜEGA

To Χ Factor μπαίνει στην τελική ευθεία. Το μακροβιότερο μουσικό talent show έρχεται από τη συχνότητα του Mega για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ετοιμάζονται να ανέβουν στη εντυπωσιακή σκηνή του Χ Factor και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή. Τα πρώτα γυρίσματα μάλιστα, όπως σας είχε γράψει το okmag, έχουν ήδη γίνει.

Η κριτική επιτροπή του Χ Factor που αποτελείται από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο πήρε ήδη τη θέση της. Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι σε διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, είναι έτοιμοι να καθίσουν στη θέση του κριτή και να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο.

Τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος. Το μόνο που έμενε να ανακοινωθεί ήταν το όνομα του παρουσιαστή. Κάτι που μόλις έγινε γνωστό!

Την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αγαπημένων και εξαιρετικά δημοφιλών σειρών, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του θα λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του Χ Factor.

Το Mega είναι έτοιμο να υποδεχτεί το X Factor, τον επιδραστικό διαγωνισμό τραγουδιού που έχει καθιερώσει τα μεγαλύτερα αστέρια στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.