Ο Χρήστος ετοιμάζεται να χωρίσει την Αφροδίτη στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Τη στιγμή όμως που πάει να της το πει, χτυπάει το τηλέφωνο και της ανακοινώνουν ότι η γιαγιά Ευτέρπη που η Αφροδίτη φρόντιζε, της διάβαζε και της έκανε παρέα, πέθανε. Η κοπέλα στο άκουσμα αυτής της δυσάρεστης είδησης καταρρέει. Ο Χρήστος φυσικά δεν της λέει τίποτα εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι αποφασισμένος να το κάνει τις επόμενες μέρες.

Ο Κωνσταντίνος, μετά την κηδεία της γιαγιάς Ευτέρπης, καλεί την Αφροδίτη και της ανακοινώνει ότι της έχει αφήσει μια μεγάλη κληρονομιά. Η Αφροδίτη ταράζεται και δεν θέλει τη δεχτεί. Λέει πως αυτά τα λεφτά θα της κάψουν τα χέρια αφού είναι σαν να έκανε όλα αυτά για την κυρία Ευτέρπη, για την περιουσία της και μόνο!

Η κοπέλα δεν δέχεται με τίποτα να πάρει έστω και ένα μέρος από την κληρονομιά και αποφασίζει πως το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να τα δώσει σε ένα φτωχό παιδί! Και όντως βρίσκεται ένα παιδί από το ίδρυμα στο οποίο θα μπορούσε να δώσει την περιουσία, αλλά όπως την ενημερώνει ο Κωσταντίνος, αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο αν αποφασίσει να υιοθετήσει αυτό το παιδί και να του περάσει η ίδια την περιουσία!

Ο Χρήστος παρακολουθώντας όλες αυτές τις κινήσεις της Αφροδίτης αλλά και το μεγαλείο ψυχής που δείχνει, υποχωρεί δεν λέει τίποτα για χωρισμούς στην γυναίκα του, ενώ αντίθετα αδειάζει την Αριάδνη. Της λέει ότι τελείωσαν και της ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αφήσει ποτέ την Αφροδίτη.

Η Αριάδνη πέφτει στα πατώματα, κλαίει και νιώθει άδεια. Τα βήματά της και τα συναισθήματά της την οδηγούν μέχρι την πόρτα της Ιουλίας. Η Ιουλία δέχεται την κόρη της και μαζί τη σπαρακτική της συγνώμη!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βάζει τέλος στα σχέδια του Γρηγόρη-Εκείνος δε δέχεται το όχι της!

Moto2 Carlos Tatay: Η Ισπανική Ομοσπονδία RFME καταγγέλλει την εταιρείας της Βαλένθια για το ατύχημα του Carlos Tatay

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κοντά στο τέλος-Αυτός θα της σώσει τη ζωή!