Όσο κι αν προσπαθούν, ο Χρήστος και η Αριάδνη στη Γη της Ελιάς, παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα ο Χρήστος αθετεί για μια ακόμα φορά τον λόγο του κι ενδίδει στον έρωτά του για την Αριάδνη και όχι μόνο αυτό. Tης ανοίγεται πιο πολύ συναισθηματικά και παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της. Έτσι συνεχίζουν να ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη και να την αποφεύγει ερωτικά.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Χρήστος δεν θέλει πλέον να κοροϊδεύει τη γυναίκα του και γενικά πιέζεται πάρα πολύ συναισθηματικά, λέγοντας δικαιολογίες και ψέματα παντού. Γι’ αυτό, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος στον γάμο του.

Ο Χρήστος λοιπόν ετοιμάζεται να μιλήσει ειλικρινά για όσα του συμβαίνουν και να χωρίσει με την Αφροδίτη. Τη στιγμή όμως που πάει να της το πει, χτυπάει το τηλέφωνο και ανακοινώνουν στην Αφροδίτη ότι η γιαγιά Ευτέρπη, που την περιέθαλπε, της έκανε παρέα και την αγαπούσε, έφυγε από τη ζωή! Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του θανάτου η Αφροδίτη καταρρέει. Ο Χρήστος φυσικά δεν της λέει τίποτα εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι αποφασισμένος να το κάνει τις επόμενες μέρες.

Ο Κωνσταντίνος, μετά την κηδεία της γιαγιάς Ευτέρπης, καλεί την Αφροδίτη και της ανακοινώνει ότι της έχει αφήσει μια μεγάλη κληρονομιά. Η Αφροδίτη ταράζεται και δεν θέλει να τη δεχτεί. Η κοπέλα δεν δέχεται με τίποτα να πάρει έστω και ένα μέρος από την κληρονομιά! Η ίδια λέει πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τα δώσει σε ένα φτωχό παιδί. Και όντως βρίσκεται ένα παιδί από το ίδρυμα στο οποίο θα μπορούσε να δώσει την περιουσία, αλλά όπως την ενημερώνει ο Κωνσταντίνος, αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο αν το υιοθετήσει.

Παρακολουθώντας ο Χρήστος όλες αυτές τις κινήσεις της Αφροδίτης και μπροστά σ’ αυτό το μεγαλείο ψυχής που δείχνει, υποχωρεί, δεν λέει τίποτα για χωρισμούς στην Αφροδίτη, ενώ αντίθετα «αδειάζει» την Αριάδνη. Της ξεκαθαρίζει ότι αυτοί οι δύο τελείωσαν αφού δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ την Αφροδίτη!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας;