Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική, ενώ η σχέση τους οδεύει στη διάλυση. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Φίλιππος, εκτός ελέγχου, βρίζει την Αρετή, και η Βασιλική, θυμωμένη, του ζητάει τον λόγο. Η Χάιδω από τη μεριά της τον επιπλήττει για την αγενή του στάση. Ο Φίλιππος ζηλεύει αφόρητα, επειδή ο Μιλτιάδης κάνει παρέα με τη γυναίκα του, και ανησυχεί μήπως τη χάσει τελικά οριστικά. Ο Παρασκευάς πολιορκεί εκ νέου την Ειρήνη και αυτή φροντίζει να το μάθει η Θεοδώρα. Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη, φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό και αποφασίζουν να του κάνουν πλάκα. Η Φιλιώ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον, γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς. Σύντομα ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τα βλέμματά τους είναι έντονα . Η Αριάδνη κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του.

Οι ανώτεροι στην υπηρεσία καλούν την Δήμητρα για να της μιλήσουν και εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για τη σχέση της με τον Κουράκο. Την ίδια ανησυχία μοιράζεται και ο αστυνόμος. Τελικό όμως αυτό που θέλουν είναι να της ζητήσουν να λάβει μέρος σε μια επικίνδυνη μυστική αποστολή, που αφορά εμπόριο ναρκωτικών. Η Δήμητρα θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν θα δεχτεί να πάρει το ρίσκο...

Ο Κουράκος αντιδρά έντονα στην απόφαση της Δήμητρας να δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη τη μυστική αποστολή σύμφωνα με το Τηλέραμα και ο καυγάς ανάμεσά τους δεν αργεί να φουντώσει! 

Η Δήμητρα μεταμφιεσμένη ξεκινά τη μυστική της αποστολή. Η παρακολούθηση στο σπίτι του Ρουσσέα συνεχίζεται και η Δήμητρα αποφασίζει να μπει μέσα και να ψάξει για αποδείξεις και ναρκωτικά.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται!

F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον Αλέκο-Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του!