Αίσιο τέλος θα έχει ο έρωτας του Τζον για την Αθηνά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αν και για λίγο το ζευγάρι θα χωρίσει. ‘Οχι μόνο λόγω του… Ατλαντικού, αλλά και από την επίμονη άρνηση της μικρής Φιλιώς να τον δεχτεί στο πλευρό της μητέρας της.
Η Αθηνά κάνει μια συζήτηση με τη Φιλιώ σχετικά με το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην Αμερική, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, η μικρή αντιδρά έντονα. Απόλυτη προτεραιότητα για την Αθηνά είναι η ευτυχία της κόρης της όπως γράφει το Τηλέραμα, ωστόσο όσο περνά ο καιρός, τόσο ερωτεύεται τον Τζον. Θέλει όσο τίποτε να παντρευτούν και να κάνουν μαζί μια νέα αρχή, μακριά από τη Μάνη. Η μετακόμιση στην Αμερική, αλλά και ο γάμος του ζευγαριού λοιπόν δρομολογούνται.

Παράλληλα βέβαια η Αθηνά επιστρατεύει κάθε μέσο για να δει η κόρη της θετικά τα σχέδιά της. Προσπαθεί να την κάνει να συμπαθήσει τον Τζον και να την πείσει ότι μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια.’Ετσι, ο Τζον φεύγει πρώτος για την Αμερική, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος και να τον ακολουθήσουν αργότερα η Αθηνά με τη μικρή.
Η Φιλιώ ωστόσο κρατά ακόμα πολύ σκληρή στάση και αρνείται κατηγορηματικά να εγκαταλείψει τη Μάνη.

Η Αθηνά, καταρρακωμένη, τηλεφωνεί στον’ Τζον και του ανακοινώνει με τρεμάμενη φωνή ότι δεν μπορεί να τον ακολουθήσει, γιατί δεν μπορεί να πληγώσει το ίδιο της το παιδί.’Ετσι, του ζητά να χωρίσουν… Ο Τζον σφίγγει τα δόντια και το δέχεται. Ωστόσο η Αθηνά πληγώνεται βαθιά. Σκέφτεται ότι ο Τζον αποδέχτηκε τελικά πολύ εύκολα τον χωρισμό τους και την ξέχασε… ‘Οσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο πολύ σκέφτεται ότι τα λόγια αγάπης που της έλεγε ίσως να μην ήταν τελικά και τόσο ειλικρινή και αυτό την καταρρακώνει. ‘Ωσπου κάποια μέρα χτυπά το κουδούνι της πόρτας… Η Αθηνά ανοίγει και βλέπει έκπληκτη μπροστά της τον Τζον, που της ανακοινώνει ότι δεν αντέχει μακριά της και αποφάσισε να… γίνει ερωτικός μετανάστης για χάρη της! Θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη! Η Αθηνά πέφτει συγκινημένη στην αγκαλιά του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου επιθυμεί να παντρέψει το ζευγάρι, ικανοποιώντας έτσι τους φανατικούς θεατές, που θέλουν τον Τζον και την Αθηνά για πάντα μαζί… ‘Ετσι, όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου, για να τους παντρέψει ο Ισίδωρος!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ-Δίνει κατάθεση φωτιά!

Formula 1 Bahrain: Ο Sainz σπάει τα σχέδια

Σασμός: Τραγωδία για Αστέρη και Αργυρώ-Βαριά άρρωστος ο Πετρής!