Ο Σπύρος επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή στη σειρά Παγιδευμένοι. Του λέει για τα νέα στοιχεία που βρέθηκαν και τον ρωτά αν θυμάται κάτι περισσότερο από αυτά που έχει καταθέσει. Εκείνος του ζητά να μην τον επισκεφτεί ξανά στη φυλακή, ούτε αυτός ούτε κανένας από την οικογένειά του, γιατί αισθάνεται ντροπή και δεν αντέχει να τους κοιτάζει στα μάτια. Όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, ο ίδιος λέει ότι τους πλήγωσε και τους κατέστρεψε όλους!

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και η Άννα καταφέρνουν να εντοπίσουν τον άντρα με τον οποίο συνομιλούσε στα social media η Μυρτώ, ο οποίος οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, ενώ ο πατέρας της αφήνεται ελεύθερος και πηγαίνει να τη δει στη φυλακή. Η κόρη του λέει ότι η εκδίκηση δεν έχει τελειώσει μέχρι να πεθάνει η Άννα και τον βάζει να της υποσχεθεί ότι θα αναλάβει αυτός τη δολοφονία της. Ο Ανδρέας όμως καταφέρνει να βρει στοιχεία ότι γνώριζε πως η κόρη του περπατάει και έτσι συλλαμβάνεται και αυτός. ‘Ολοι είναι σίγουροι πως ο συγκεκριμένος κύκλος αίματος κλείνει εδώ.

Ο Γεράσιμος καταφέρνει να βρει τον Ακη και μαζί με τον Δημήτρη αποφασίζουν να του στήσουν μια παγίδα προκειμένου να τον κάνουν να μιλήσει. Η Άννα συναντιέται με τον Μάρκο και την Κατερίνα και εκείνος ξεκινά, όπως υποσχέθηκε, τις αποκαλύψεις. Της λέει ότι ο Αλέκος ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του πατέρα της και τον οδήγησε στην απόφαση να σκoτώσει τον Θοδωρή, με το μίσος που είχε σπείρει στην καρδιά του, παρουσιάζοντάς του παραποιημένα τα γεγονότα. Αυτό όμως που τη σοκάρει είναι όταν της λέει πως ο Άκης παραδέχτηκε στον Αλέκο και στον ίδιο ότι αυτός σκότωσε τον Κοσμά, αφότου ο Θοδωρής είχε φύγει από το σημείο της συμπλoκής.

Παράλληλα, της δίνει ακόμα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Της λέει ότι ο Άκης ψάχνει το κινητό του, το οποίο είναι στα χέρια του Αλέκου, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιο σημαντικό στοιχείο κρύβεται εκεί. Η Άννα φεύγει καταρρακωμένη. Δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που άκουσε λίγο πριν. Τα βάζει με τον εαυτό της, που φέρθηκε τόσο άδικα στον Δημήτρη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο γάμος τους.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε απόσπασμα της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην πρόωρη αποχώρηση Κορινθίου-Απεταξάμην το κανάλι;

Viral: Αυτό δε χάνεται! Απίστευτη χαμένη ευκαιρία σε αγώνα 5Χ5 (vid)

Αυτή η νύχτα μένει: Το λάθος της Ζέτας φέρνει το τέλος στη σχέση με τον Στρατή-Κάνει το σφάλμα ο Αλέξανδρος